User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
47 sonuçtan 39 ile 47 arası

Konu: İntegra sorgusu

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 liraya topladığın yan sanayi motordan ne çıkarki sen yan sanayi topla o zaman... ayrıca kim 200 300 liraya arka bombeli cmaı yapıyor dalgasız çok merak ediyorum... o camı dalgasız bir şekilde kalıplayan adam o camı 500 den aşağı satmaz... hayrına bedavaya yapıyor demekki o arkadaş o camları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ön cam kadıköy 6 yola cıkarken solda duroglas peşin 180 6 ay vadeli 220..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fsunnetci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Integrayı alacak kişi integrayı ucuz diye alacak ise hiç almasın bence O arabayı sevip değerini bilen biri isen zaten kılına tüyüne pek bakmazsın çünkü 20 senelik arabada kalkıpta ince detay aramak pek doğru olmaz.iç döşemeleri kimse kusur olarak görmesin 650tl'ye bayrampaşada deri kaplıyorlar 400tl fark ilede koltuk ısıtma koyuyorlar her iki koltuğa üstelik Bonus Card'a 8 Taksit
    DB1 Integra Forever

işin özü bu bu kadar basit.. teşekkürler kaplatmayada gerek yok hazır kaplanmıs komple koltuk var 250 tl ye... tertemiz

aracımın motorunda şasesınde kulesınde genel fızıgınde frenlerınde en ufak sıkıntım yok.. hatta arka takımların durumu bile cok cok iyi....

benim tek sıkıntım aracım inşaatlarda heba olmasın dagılmasın.. zaten biraz derli doplu bütçem olsa 7000 vermem harcarım kafama göre misler gibi binerim otomobilime

ayrıa döşeme döşeme dedık ama koltuklarım cogu aractan temiz sadece 1 gün öncesi denizden geldigi için kumluydu..

hata bende söyleki aracı satıyorum ama galeri gibi yada bazı şeyleri saklayanlar gıbı motorunu parlattırmıyorum her görmeye gelen icin aracımı yıkamıyorum bu yuzdende ınsanlar a ters gelıyor.. azcık albenilesem zaten çoktan satılmıstıkı.. bundan 1.5 ay önce 7 250 vermedım ustune biir dunyada masraf ettim..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2000 liraya topladığın yan sanayi motordan ne çıkarki sen yan sanayi topla o zaman... ayrıca kim 200 300 liraya arka bombeli cmaı yapıyor dalgasız çok merak ediyorum... o camı dalgasız bir şekilde kalıplayan adam o camı 500 den aşağı satmaz... hayrına bedavaya yapıyor demekki o arkadaş o camları...
    timu alışmışsınız kazık yemeye başka yerde parça ucuz olunca size dandik gibi geliyor.adam 91 mitsubishi eclipse için 250 tl cam döküyor.bahsettiğim cam integranın 2katı bombeli ve büyüğü.

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı teknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ön cam kadıköy 6 yola cıkarken solda duroglas peşin 180 6 ay vadeli 220..
    iyi fiyat firma ismi bellimi tel açıp ellerinde hazır varmı diye sorabilirmiyiz.. Kredi kartına taksit varsa çok iyimiş hazır bide ön cama inceden bir film çektikmi süper olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesım telefonu yanımda yok ama gelırsen buraya yardımcı olurum.. siparişi verin en gec 2 gün sonra takalım dediler.. kadıköy altıyola cıkarken solda..i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    duroglass bayisi ama ismini bilemiyorum işletmenin

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    timu alışmışsınız kazık yemeye başka yerde parça ucuz olunca size dandik gibi geliyor.adam 91 mitsubishi eclipse için 250 tl cam döküyor.bahsettiğim cam integranın 2katı bombeli ve büyüğü.
    valla piyasadaki her malı gördük... neyin iyi neyin kötü olduğunu gayet ayırt edebilecek zihin yapısına sahibiz... sen git en ucuz parçayı al tak aracına...

fsunnetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla piyasadaki her malı gördük... neyin iyi neyin kötü olduğunu gayet ayırt edebilecek zihin yapısına sahibiz... sen git en ucuz parçayı al tak aracına...
    mixercempl Ucuz etin yahnisi olmuyor o yüzden Timuçine hak veriyorum senin arkadaşın belki kaliteli üretim yapıyor olabilir ama herkes aynı şekilde kaliteli ürün çıkartamıyor ortaya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)