Yarın muayeneye gidicem. Arabada hava filtresi var. Problem çıkarıyorlarmı diye sorayım dedim. Çıkarıyolarsa gitmeden eşki filtremi takayım.
Yarın muayeneye gidicem. Arabada hava filtresi var. Problem çıkarıyorlarmı diye sorayım dedim. Çıkarıyolarsa gitmeden eşki filtremi takayım.
ozaman bende bir ilk olmaz umarım![]()
egzoz sisteminde performans sesli egzoz varsa sorun olulr fakat hava filtre kitine bir şey demiyoruz
peki o egzoz sistemindeki performans egzozu sessiz bir şekilde çalışırsa gene problem oluyormu ?
ya konu dışı ama bende yarın veya salı gidicem far merceğim sonradan değişti kesilme çizgisi azcık farketti kısalarda sorun olurmu sizce??
benim de sağ farım kısada park gibi yanıyor. uzunda uzun olarak yanıyor. bu muayenede sorun çıkarır mı? ampulleri de daha yeni değiştirmiştim.
ben gebze tüvde evrak işleri yapıyorum nazmi ile bizim sokupta geçiremediğimiz araç olmadı çok şükür muayene istasyonunda ençok dikkat edilen katalizör gerisi hiç önemli değil katalizörün yoksa geçeceğini sanmıyorum
evet geçtim arkadaşlar![]()
honda civic ies aracımla muayeneden geçemedim 19 temmuz pazartesi günü eibach 3.5 cm helezonlarla yere çok yakınmış, katalizör yoktu birde arka orta emniyet kemeri koltugun altında kalmış adam yok sanmış bu üçü agır kusur olarak yazıldı ve bugün tekrar gidip geçtim tabi hepsini yaptırıp.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)