valla servisteki sıfır motor fiyatı bedavaymış.
Yaşımın bu konuya dahil edileceğini tahmin etmiştim. FD3 oldukça ilgimi çeken bir araç konu hakkında yorumlarınızı almak istedim.
Edit:
Lütfen + ve - 'lerini bu şekilde devam ettirelim. Çok Teşekkür Ederim.![]()
Araçta 2JZ vardı sanırsam. Turuncuya rastlamıştım geçen senelerde. Fiyatlar komik gelince zaten soralım dedik...
wankel o kadarda adam olmıcak bi motor değil bence yapıldıktan sonra klasik içten yanmlaı motorlar dikiş tuttuğu gibi buda tutar yeterki düzgün yapılsın ben inanmıyorum uygun biri topalrsa mutlaka yürüyecektir.
körler sağırlar
turuncunun motoru gayet saglıklıydı ben bindiğimde bnm meggyyle denicektik kısmet olmadıici dısı da oldukca temiz...
06-09 01' Megane 1.6 turbo 09-10 05' Clio Rs 182 10-11 01' Mustang GT 4.6 11-12 03' Allroad 2.7tt 12-14 06' Eclipse GT 3.8 V6 14-15 07' Infinity G35 3.5 V6 15+ 16' Mustang GT & 2011 Z4 35i-sdrive
biri rx7 mi dedifena makinadır.
kıbrısta magosada 2 tane vardı bırı lacıvert ıste bu fotodakı bırıde kırmızı.kırmızı olan sanırım ozel yapım mıs yanı fabrıkadan spacıal edıtıon dıe cıkmıs 550hp stok makıneydı sanırım.
cok severım fd3 lerı hasta makınedır yerle bırdır gıdısı ııdır cogu 2010 model aracların goruntusunden daha cekıcıdır.
taunus yada granada motorunu neden bunlara koyuyorlar ? daha dogrusu o motoru koymalarının sebebi nedir cuk oturuyor mu ?
siyah rx7 için izin aldınızmı ?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)