www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bence bu bir üretim hatası değil fotolardan gördüğüm kadarıyla bayağ bayağ pim kesmiş yani en zayıf halka, sanıyorum bunun kullanıldığı araçta artık yol versiyonu tuning parçalar iş yapmaz doğrudan racinge geçilmesi gerekiyor olabilir, bildiğim kadarıyla malzeme alüminyum ve 6000 serisinden düşük değildir heralde(eşşek değillerse) daha profesyonel hazırlanan racing parçalarda 7000 serisi (Doğrudan uçak parçalarının yapıldığı kalite) kulanılması gerekir onuda hangi marka üretiyor siz benden daha iyi bilirsiniz![]()
olsun kırıldımı gelişti demektir![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
www.drecu.com
yanlız o kadar sıkmaya gazlamaya o pistonlar ne güzel çalışmış eline sağlık bro .Bu arada kırlır modifiye bu olmasa daha güzel ama bazen böyle talihsizlikler oluyo tekrar geçmiş olsun..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Geçmiş olsun.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
Doğrudur!!! sizi tanımıyorum ama ününüzü çok duydum siz benden modifiye konusunda çok daha tecrübelisinizdir ama her parça her araçta her makinada doğru çalışacak diye bir kaide yok ben makinacıyım ve o gözle bakıyorum bence zayıf halka olduğu için pim kesmiş tabii parça sizin elinizde daha iyi yorumlayabilirsiniz ben fotodan yorum yapıyorumyanılabilirim!!!!
Bana sikinti ya civatadan yada gergiden gibi geldi, pimin gorevi sadece merkezleme zaten yuk tasimaz. Eger kasnakta bir sorun olsa ki yurtdisinda bu sikintiyi yasayanlar var, kasnagin gobegi ile disi arasindaki 3 adet ayak kirilir. Bence bunu doguran ya gerginin yeri bozuk milimetrikte olsa kayisi ittirip eksen kaciriyor yada kasnak civatasi islevini yitirmis. Zaten dikkat ederseniz kasnakta isi izi var normalde olmaz. Sonrasinda ise pim kirilip kasnak donunce civata yatagi tornalanmis gibi olmus hala kasnagin ayaklari kirilmamis ama.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
Haklısınız pim kesmesi için bir yerlerden kurtulup yükün pime binmesi lazım ki öyle bir durum var ortada bende onu demek istiyorum yani kasnakta hiçbir problem yok bence aynısını alıp takarsınız yine aynısı olur zayıf halka dediğim buydu eğer kasnak dayanamıyacak olsa kasnağın en zayıf yeri olan kolları kırıldı üretim hatası falan değil yani bu yaa çok fazla yük var üzerinde yada bir eksen kaçıklığı ki eksen kaçıklığı kayış dişlerinin tam oturmamasından kaynaklanabilir ikinci bir sorunda sıkma civatasının iyi sıkılmaması veya civatanın bozuk olmasından kaynaklanabilir
Bunun olabilmesi için zaten boşluk olması şart. Tahmini olarakta bu boşluk göbek civatasında.
kayış kasnakçı olarak konuşayım dedim![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
yok ben anlatamadım hksnin sölediği bazı kasnaklarımızda sıkıntı olduğu dur 5 bin km dir sıkıntı yok anidenmi boşaltttı bu kanasğı kendi elimde sıktım locktide ile orjina kasnak civatasıdır ki bunlarıda 0 aldık arabanın önceden bir sıkıntısı vardı ve o kolun biri kırıktı
www.drecu.com
Senin su yazdiklarini anlamak basli basina sorun bi de durumu anlamaya calisinca beziyorum wallaHarbiden doktorsun aq yazilarin okunmuyor aahahha..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)