User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: e36 cabrio hakk. düşünceleriniz

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oyle olmuyo iste prins gercekten cok dusuk performans kayıplarıyla vede cok daha az sorunla uzun sureler kullanılabiliyor ama brc ya motor ısıgı yakar ya cok yakar ayar tutmaz benzine gecer kendi kendine,sonra bakmışsın tekler 1 yıl sonra bakarsın baya bi performans kaybın var,bunu bicok aracta gordum 500 700 lira kar edicez diye canı cok sıkılanlar gordum hatta 1 ay sonra o tupu komple sokturup gidip prins taktıranlarda gordum.paran varsa prins in kalitesi tartısılmaz

bunu zaten ben degil butun bmw ustaları yada atikermiş brc ymiş takan yerlerde soyluyo.abi paran varsa gideceksin prins takacaksın diyolar.

320 330 x5 vs aracların montajları yapılırkende şahit oldum bazılarınıda kullandım. arıza ışığı vs sorun yoktu. uzun vadede sorunlu olarak gelende olmadı.
    dedıgıne kesınlıkle katılırım paran varsa prins . garanti ağı fln bir şekilde halledılır.

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araçta tüp yoksa silindir başı 10 krş 10 x 6 : 60 krş < tab, normal kullanımda
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)