206 hdi sehır ıcı klıma acık 143 krş yakıyor
Fiatların yol bilgisayarlarındaki anlık tüketim verileri hiçbirşey ifade etmiyor maalesef..Zaten azıcık matematiği olan biri 2-3 litre civarı tüketimde 1 depoya 1900-2000 km yol yapacağının hesabını yaparBunu başaran olmadığı içinde yokuş aşağı veya bozuk yol bilgisayarı verilerini dikkat almaya gerek yok.
dci grubu ...
Golf MKVII 1.6 Tdi
ibiza / cordoba 1.4 tdi
stylance olursa donanım olarak da gayet tatminkar..
OTOPAK AKARYAKIT - SIVAS
Bendede bravo var 105hp lik yazılımlı.
MAdem yol bilgisayarına gven yok şöyle söyleyeyim
Uzun yolda çok yavaş gitmedim ortalama 120km civarları ile. 18'' jantlarla 4 kişi+full bagaj ve full arka koltuklardaki boş yerler eşya ile dolu + klima çoğunluğunda açık 900km gitti.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
doğru bahsetmişler
reno bu sınıf otomobillede türkiyede common rail dizeli ilk kullanan firma ve motor artık renonun demirbaşı haline geldi 102 hp 1,6 vag grubu motorları gibireno sevmememe rağmen motorun kalitesine laf yok bence.
80 hplik dci 2004 model megane II otantik 0km aldık, 22 ayda 185,000km yaptık, periyodik bakım harici hiçbir sorunu olmadı.15,000km kadar bi kilometrenin otalaması 4,2 idi.öyle depoyu fulleyip az yakıcam diye kasarak 1 depoluk ölçüm değilzaten 60 litre hatta 60ın 1-2 üstünüde alıyordu galiba deposu ve herseferinde 1300 kilometreyi geçiyordu 800 km si şehirlerarası.+100,000kmyi geçtikten sonra bu değerler üstelik.
hiç ufak sınıfla uğraşmaya gerek yok.megane sınıfında ondan daha ucuz olupta okadar az yakan yok.1,6tdci vs zaten fazla yakıyor o kesin.1,4 tdci fiesta veya 1,4 toyota dizeli renonun dizelinden bi tık aşağıda bence.toyotanın da en büyük avantajı benzinli gibi sessiz olması.ama renodada rahatsız edici ses veya titreme yok
25,000 tl ye alınacak en uygun dizellerden biridir.geniş+donanımlı+uçuk kaçık parça parası yok+konforlu+2. eli rahat..ön takımına dikkat edin,direksiyon kutusunda problem varmı dikkat edin.amortisör kule tablalarına baktırın.e motora tabii baktıracaksınız,alın tepe tepe kullanın
haa ben olsam daha keyifli kullanıma sahip olduğundan focus alırım,3-5 kuruş fazla yaksın varsın![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
1.9 jtd'lerin yakıtları nasıl bilen var mı peki? birde masraf ve gücü hakkında bilgisi olan varsa makbule gecer![]()
1.3 ler oldukça az yakıyor benim kimy amaddesini bi halledersen bide sana economy chipi yaparım dahada az yakar![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
Beni geçtiğin arabadan al accent era hatta direk onu al.. e-5 te dip gaz birinin yanında caaart diye fren yap emniyete atlasın ahhaha![]()
Ben olsam Clio 3 alırım var ise 25 bin tl ye..
Fazla dizel kullanmadım ama şehir içi, şehir dışı yakıt konusunda kesinlikle Clio derim...
06 Toyota Hilux 2.5 4x4
206 + hdı aldık test aracı olarak şirkete,50 tl mazotla,klima sürekli açık ,şehiriçinde 300-330 km yol yapıo.psa grubu dizelleri tercih edebilirsin.
valla diğer fiestacıları bilmem ama bnde şahsen fiesta tdci var yakıttan çok memnunum hem konforuda var kendi çapında iyide kaçar bence fiesta. belkide fiestadan önce benzinli jetta vardı o yüsden bnde büyük fark yarattı![]()
aklınıza yatanı beğendiğiniz aracı alın
küçük sınıf dizellerde aradaki yakıt farkından ne olacak zaten..
km de 2-3 krş farketsin (ki çok yakınlar) 100.000 km yapsan 2000 TL benzin farkı yapar..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)