Arkadaşlar bu 160lık ile 120lik sciroccoların arasındaki fark turbomu sadece manuellerde?
Arkadaşlar bu 160lık ile 120lik sciroccoların arasındaki fark turbomu sadece manuellerde?
asıl fark supercharger
122'lik scirocco'da yalnızca turbo mevcut, 160'lıkta hem turbo hem supercharger var.
Alakasızlar kısacası.
122 hp sadece turbo beslemeli ve intercooler radyötörle beraber 160 hp turbo+sc ve radyatörden bağımsız intercooler e sahip bildiğim kadarıyla...
motor aynı dimi peki arkadaşlar ? bide bu 106lıkta sc + turbo var dediniz turbo 120lik olanla aynımı yoksa farklımı? pek bi bilgim yok kusura bakmayın.
Bunlar haricinde fark yok o zaman araçlarda 122lik ile 160lık arasında?
Yazılımla alınan güçler neler peki 160lıkta 220 230falan cıkıyo diye okudum ama 122 bulamadım.
Kardeşim bakıyorum valla araba işte bu ay içerisinde gitmeden kıbrısa alıp gidicem ama yokki güzel içime sinen dolu paketli falan, olanda çok istiyo haddinden.Ama bulucam kesin gitmeden
DSG diyolar ondada sorun cıkartıyomuş yazılım sonrası epey karıştı bu tsi motor bilmedigim için
![]()
160 lıkta 122 liğe ek olarak
supercharger
daha büyük bir turbo
intercooler var.
dsg sorun yapıyor , remap sonrası tork artışını uzun vadede kaldıramıyor gibi şeyler söylenir sürekli ondan dolayı birde ***** standart binilceğini sanmıyorum manuel almak daha mantıklı gibi , imkan elveriyorsa 160lık alınmalı 122liğe işte 1 spor araba diyemiyorum 160lık tam 1 spor araççç
Golf MKVII 1.6 Tdi
Valla ilk başta yazılım düşünmüyorum sadece coliover ve jant seneye yaza eger araç bende kalırsa o zaman yazılım yaptırırm. O yüzden 160lık daha cazip geliyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)