User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: 05 civic carbon clean

Murat Özcan
    Misafir
    peki arkadaşlar motor silkte aynı görevimi görüyor bende düşünmüştüm bir ara yaptırmayı ama kararsız kaldım konuyu takipteyim

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Brk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen katılıyorum zaten 100K'yı deviren araçlara çoğu bosch car service carbon cleanı önermiyordu yetkili serviste yağını değiştirirken ustaya sölediğimde ise hiçbir sıkıntısı olmaz hiçbir zararı yok tam tersine aracın nasıl çekişinin değiştiğini sende hemen farkediceksin dediydi ve ilerleyen zamanlarda aracın yağ eksilttiğini farkedince ustaya gidip yağ eksilttiğini sölediğimde ise temizlediğimiz kurumlardan dolayı bir eksiltme yapmıştır bir dahaki yağ değişimine kadar takip et değiştirdiğimiz zaman hiçbir sorun kalmaz dediydi Ama işte öle olmadı ve sonuç olarak sertleşmiş subap lastiklerini değiştirmek zorunda kaldık şuanki yeni aracımdada bende şahsen uygulamayı düşünmüyorum İllaki bir temizlik yapılacak ise direk sökülüp temizlemesi taraftarıyım
    Aynen pyle bencede yapilacaksa boscha gidip sokturup temizletmek
    Alıntı _driver_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben de daha onceden aracıma bu uygulamayı yaptıracagım zaman vw de calısan bır arkadasım vazgecırmıstı
    zamanlara aracın (yuksek kmlerden bahsedıyorum) motorunun kurumlara alıstıgı ve cc yapıldıgında motora ufleme ve vuruntu olabılecegını soylemıstı
    ıllakı yapılacaksa perıyodık cc uygulaması yapılmasını onermıstı (50k 100k 150k km gibi)
    Bana usta 1.9 larda bu km de biraz ufleme yag eksiltme normal demisti ama cc den snra yaparsa olay baska tabi
    Acaba bu wurthun urunude cc gibi arabamizi aglatmasin?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)