tüpleriz basgan
erh Nickli Üyeden Alıntı tüpleriz basgan düple meğlağreğden çok yakar o erhan tuner 2 tonmuydu neydi
1680 kg cık abartma olm bu araba dip gaz gezdiginde mlr nin rolatisi kadar yakıo benzinde hehehe
erh Nickli Üyeden Alıntı 1680 kg cık abartma olm bu araba dip gaz gezdiginde mlr nin rolatisi kadar yakıo benzinde hehehe valla o melette bi b*k var 1gün inmedik sırtından kamçıla kamçıla çeyrek depodan biraz fazla yaktı. ben göztergenin yalancısıyım
edo typer Nickli Üyeden Alıntı ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?) ....05412424032
erh Nickli Üyeden Alıntı 1680 kg cık abartma olm bu araba dip gaz gezdiginde mlr nin rolatisi kadar yakıo benzinde hehehe yok hacı ben 300bin yakıyom şehir içinde çok istiyosan takaslayalım da basınca 1 tekliği geçiyor emelar
helal olsun onun yaktıgı ))
konu darma dağan olmuş
mhmtsrtp Nickli Üyeden Alıntı konu darma dağan olmuş düzgün ustan warsa temiz boxer motorlusuda işini görür ama temizse ve uygun usta bulabiliceksen onudan sonra çok fazla keyifli gelicektir sna bn 145 kullandığımda hayran kalmıştım
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları