Sorunu bulabildiniz mi?
Sorun DV den kaynaklanıyor olabılır eger ustundekı revıze edılmıs olanı degılse,acıp baktıgınızda yırtılmıssa dırek gorursunuz zaten
Ben de geçen aylarda 2005 model bir GTI'a bakmıştım. Onun da performansı ciddi anlamda kötü idi. Çünkü 2005'de GTI Türkiye'ye ilk geldiğinde doğuşta test etmiştim. İkisinin arasında epey bir fark vardı. Ancak benim bahsettiğim araç 160.000 km'de idi. Onda turbo arızası olma ihtimali yüksekti. Senin araç için de aynı durum gerçerli olabilir.
230 nm tork :S yazılımdan değil gibi büyük ihtimal.gayet güzel geliyor eğri fakat devir yükseldikçe düşmeye baslıyor.
aynı sorunu aynı motoru olan Octavia RS'de yaşadık, dump valve yırtılmıştı. Servis revize olan modelin ile parçayı değiştirdi şu anda problem yok![]()
kesinlikle basınç kaçagı var.. turboda sorun olmaması konusunda dua ederek ciddi bi kontrol yaptırın.. ayrıca aktarmadaki 55 hp kayıpta akıl işi deil..
kaçak gibi gözüküyor umarım turbo değildir problem.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
arkadaşlar sorunu çözdük çoğu arkadaşın dediği gibi dump valve yırtılmış değiştirdik şimdi bi sıkıntı kalmadı gidişi bariz farketti yorum yapan ilgilenen herkeze teşekkür ederim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)