al abi reali en kötü oyle yap yani![]()
al abi reali en kötü oyle yap yani![]()
typar son tavsiye ederim. polisle işin olmaz. çok ta güzel sesi var. ister cızırdat ister oem gibi kullan. japon sesini en güzel veren egsozlardan birisi bence. ben yani aldım ama keşke ilk aldığım bu olsaydı.
Arkadaşlar Real alıp taktık. Çok memnunuz tavsiye edilir. Silencer takılı iken tonu çok iyi değil ancak yeterli derecede ses veriyor. Fakat silencer çıkınca mükemmel tok Kalın bir tona sahip.
Peki OEM Type-R son susturucu Civic ES7'de işe yarar mı?Yani ses nasıl olur?Normalde 3 ay önce EP3'te epey dolaştım OEM egzosla ve açıkçası cızırdama ya da ses namıma birşey yoktu.Sonradan Supersprint taktık çok az ses değişti;araba ısındığı zaman ses çok hafif daha artıyordu hepsi o.OEM egzos bunları yapmıyordu EP3'te..Ama siz de SI'de kullanıyorum deyince aklıma takıldı..Kullansam faydası olur mu diye?Yani istediğim de öyle aşırı ses değil ama sessiz de dursun istemiyorum..Mesajınızı görünce söyledikleriniz mantıklı geldi..![]()
orta susturucuyu çıkartırsanız ses artar. ama performans için diyorsanız hangi son susturucuyu koyarsanız koyun sonuç almanız zor. bu biraz tarz meselesi. birisi gürültü sever birisi sessiz. deneme şansınız varsa takıp deneyin bence. ben son derece memnunum. otto, skunk2, budy club arasında benim tercihim bu oldu.
Peki;teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)