merhaba arkadaşlar 1.4 hb aracın üstünde stok egsoz sistemi var hem ses hem performans açısından nasıl bir egsoz sistemi önerirsiniz.
merhaba arkadaşlar 1.4 hb aracın üstünde stok egsoz sistemi var hem ses hem performans açısından nasıl bir egsoz sistemi önerirsiniz.
Bizim bir arkadaşın is 'inde ki specler; 4-2-1 headers, 51 mm boru, sona da silencerlı carub, otto vs tarzı egzoz kullan. Sese inanamicaksın. Birde üzerine filtre kiti yemede yanında yat![]()
Saçma ve kötü bir kalkış yaptım itiraf ediyorum ama (elimdeki tek video bu), Ses için fikir verebilir sanırım.
-K&N Cai
-4-2-1 Seramik headers
-51mm podsuz kaynaksız düz boru
-Otto spec titanium egzoz
Video
Fusion35 ------> OnurD.
Güzel bir custom filtre sistemi + Headers + Düz boru ve VTI OEM son susturucu ile tadından yenmez Semih..![]()
www.honda-tech.com
1.4is oem son susturucusuna göre aracı VTI OEM son susturucu rahatlatıyor.. (Tabi performans son sustruculara nazaran birebir kıyaslanamaz belki)
Ama benim bunu söylememdeki amaç, kesinlikle sesin getireceği polis sıkıntısını en aza indirgemekten öte başka bir sebebi yoktu.. Nitekim headers + düz boru ve Custom filtre'nin artılarının yanında performans egsoz kadar artısı olmasada, fazlasıyla rahatlattığıda hem çevremden hem de kendi açımdan aşikar.. Vede gayette hoş bir sese sahip oluyor araç.. Hafif cızırtılı ve homurtkan .. @gökan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)