Merkez olsa pedaldada hissettirir düşüncesindeyim.
8500 de kesicide atıp napcaksınız zaten bırakın 8350 iyidir cırtlamaz hem![]()
yağdan olmamasına şaşırdım.Aslında sorun olmayıp sizede öyle gelebiliyor olabilir yazdıklarınız doğrultusunda.
Merkez olsa pedaldada hissettirir düşüncesindeyim.
8500 de kesicide atıp napcaksınız zaten bırakın 8350 iyidir cırtlamaz hem![]()
yağdan olmamasına şaşırdım.Aslında sorun olmayıp sizede öyle gelebiliyor olabilir yazdıklarınız doğrultusunda.
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
senkromeçler ve yağ sağlamsa debriyaj veya merkez olabilir yüksek ihtimalle her debriyajla iyi atamayabilirsiniz yüksek devirlerde
körler sağırlar
aynen zaten gerıye dıslıler falan kalıyo az bı cırtlama varsa dıslı olma ıhtımalı cok dusuktur..merkezı deiştir sen bide rollıng cok yapıyosan cabuk dagılır pedala alttan bak yag kacagı varmı dıye.ufak cırtlama onemlı dııl deme bu işler senkronıze ılerler dişli bile bozabılırsın sonra ufak bı ıs ıcın komple sanzıman deistirmek zorunda kalırsın.
birde yagdan sanzıman problemı hıc duymadım tabii yagın bıtmesi harıc..degistırmek tabii gereklı ama cok dusuk bı ıhtımaldır..
Araç 2. viteste devir kesiciye girdikten sonra 1 saniye bekleyip 3. vitese atınca ses yok. ama direk hızlı davranırsanız tırtlıyor.
2den 1e alırken bazen bende de oluyor tam basmama ragmen sevmediğim bir olay![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
benim corollada bütün viteslerde yapıyo komple senk.set alıcam artık.
Honda servisinde MTF III kullanılıyor, 2006 da vti a mtf 2 almıştım, 2010 da mtf 3 aldım, son olarak üretilen ve satılan mtf3 servislerde. Litre olarak honda servisinde tanıdığın varsa alabilirsin, ben öyle yapmıştım.
ep3 de de ACT baskı balatadan dolayı (sanıyorum) oem denemedim hiç, çok cırtlıyordu, keyfim kaçıyordu açıkcası...
Amin
----------------------
İşte olay ustada bitiyor bizim buradaki kazmalar hayatta anlamazlardı kavramadan olduğunu.
Abuk subuk parçaları değiştirirlerdi olmazdı.
Sonra derlerdiki komple şanzıman getirttirelim parçalar uyum sağlamadı.
SOnra şanzımanı takardın derlerdi buda arızalı.
Sonra gidip arabayı satardınBaşımıza gelmeyen şeyler değil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)