tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler arkadaşlar![]()
eski vti'ımla filitre düz boru eksoz 100 tl benzin ile sakin kullanım şehirdışı 422 km.şimdiki vtila denemek nasip olmadı![]()
Faruk Kartal
bnm ep2yle bir depoyla 550kmyi zor geçiorum çok sakin kullanimda.araç otomatik,kat iptali otto susturucu,simota filtre ve 17 spoon jant var .şimdi bazı arkadaslar vti yla 550-600 km yapioru dio çözemiorm bu işi vti in mi deposu büyük yoksa bizm arabami çok yakio bu arada basarak 450-480km arasi.
Uz Vtec
HKA Typer
ben 1.4 is'te 1.6 ies'te kullandım filtre headers catback ile ikisi de aynı yakıyo.. hatta 1.6 ies'in verdiği ivme çok daha iyi olduğu için 1.6 ies'e geri dönüş yapmıştım.. şimdi clio HB dci kullanıyorum.. 100 tl ile 530 yaptım geçen hafta ş.içi..![]()
otomatik integra var bende şehir içi normal kullanımda 10 litre yakıyor yani 50 litrelik depo ile 500 km görüyorum... ama ayarsızım bu aralar eski ayarımla bir depo ile şehir içi 600 şehirler arası 750 800 km görüyordum...
1,6 ies kullanıyorum sehır içi 300 350 yakıyorum
eer sıtandart şehir kullanımı varsa ve araba hafifse ne kadar güçlü o kadar az yakarçünkü küçük motor daha fazla zorlanır
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
bana kalırsa gucsuz motor çok yakar rahat motor daha rahat takılıratıyorum gucsuz motorda yarım gaz gıdersın dıgerınde ceyrek gaz 1.4 ten uzak durun
![]()
1,4 felaket bu kadar beklemezdim hondadan çok yakıyor