-
halloldu halloldu 4 saat sanayide geçen süre + haybeden alınan akü 150 tl + 165 tl dinamo tamiri sökümü vs... dinamonun bozulma sebebide ggeçen sefer hidrolik direksiyon yağının bulunduğu havşadan sızdırma yapıyodu dinamonun hemen üstünde basınç havşası ordan dinamoya yağ kaçmış yakmış içini :(
-
yeni aldığın aküyü akücüye bırak melih 1 gece şarjlasınlar götürür o seni
-
yok yeni akü kaçtı abi bi kere :D 72 amper aldık tesisat var diye sigortayı yakmıştım 2 hafta önce yarında ilk iş sigortayı taktırcam elektrik işi sakata gelmiyor valla :)
-
sigortanın yanması aküyle alakalı değil , sigrtası yanan cihaz sigorta değerinden fazla akım çektiği için yanmıştır sigorta..
-
yok bende aküden dolayı demedim zaten iki kabloyu birbirne bağlayıp bantladım sigortasını taktırayım tam olsun demek istedim :) aküyü alalı 1 hafta oldu geri verme durumu olmaz artık
-
bi anlat durumu rica et , belki verirler , onlar fabrikaya arızalı diye geri gönderiyorlar bu tarz aküleri çünkü
-
babamın arkadaşı bize girişinden vermiş bizim verdiğimiz akü ona kar kalmış falan geri verme durumu yok malesef abi ya kaçan kaçtı artık allah beterinden korusun :)
-
Geçmiş olsun zamanında bende aküden olsun alternatörden olsun sıkıntı cekmiştim...
-
sağolasın kardeşim 2 hafta arabama binemedim hasret kaldım :D değişiklik olsun diye jantları geri taktım biraz mıncıklayıp gene sevmem lazım arabayı yoksa soğuyorum :)
-
Sorunun düzeldiğine sevindim..Geçmiş olsun