307 lpg de çok saçmalıyor arkadaşım 2004 model 307 ye taktırmıştı arabada çıkmadık arıza kalmadı, zaten lpg montajı yapan yerde pug.ların lpg de verimsiz oldugunu söylemişti.
kısacası lpg.de bence hiçbiri, pug olacaksa 1.6 110 hp HDI olmalı...
307 lpg de çok saçmalıyor arkadaşım 2004 model 307 ye taktırmıştı arabada çıkmadık arıza kalmadı, zaten lpg montajı yapan yerde pug.ların lpg de verimsiz oldugunu söylemişti.
kısacası lpg.de bence hiçbiri, pug olacaksa 1.6 110 hp HDI olmalı...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ovvv kafa karıştırıcı bir yorum geldisalak pejo nun lpg ye pek uyumlu olmadığı genel kanı ama takmak zorundayım öyle bir durumda var
![]()
.
lpg de en önemlisi öncelikle adam gibi montaj marka 2 planda kalıyor bence tabiki öncelik brc prins lovato gibi italyan markalarıdır ama benim aracımda (marea) atiker var benden önceki sahibi takmış bende yaklaşık 1 senedir kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım ama çevremden ve lpg montaj atölyesi olan arkadaşlarımdan öğrendiğim kadarıyla montaj çok önemli öncelikle montajı işinin ehli biri yapmalı
ankarada kendi lpg sistemimi taktırdığım yerin bilgilerini verebilirim istersen.....
aracım 1.2 barda ve lpg de sorunsuz yürüyor bilgine![]()
Tolga hayırlı olsun..LPG alma desemde alıcaksın biliyorumMarka olarak BRC al ..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
mocan'la görüşmüştüm internetten de araştırdım olumsuz tek yorum almadım.. Brc de yerli ve yabancı üretim mi varmış my 7 my 10 falan birşeyler diyor herkes tam fikir sahibi olamadım malesef.. Enjektör sesi pek yok yokmuş sanırım artık brc de öyle diyorlar genelde ama tecrübem yok malesef
.
brc taktırırsan zaten 2a mühendislik yetkili servisine taktır.2yıl 100k garantin var.türkiyenin her yerinde anında deiğişim yapıyorlar ve sorun yaşamazsın garanti konusunda.doğu ileride dahil yaklaşık olarak tüm illerde yetkili servis var.yetkili servis olarakda daha öncede yazdığım gibi ankarada mocanı öneririm. yerli yabancı üretim yok. malzemeler kit halinde italyadan istanbula istanbuldan ankaraya ana bayiye geliyor geliyor.ana bayide bayilere dağıtım yapıyor. ana bayiyle diğer bayilerin tek farkı bu ana bayi dağıtım yapıyor. türk üretimi felan diye bir şey yok dedikodu.
şuan yetkili servisler my10 modelini takıyor. yani 2010 yılında çıkan model. yanlış hatırlamıyorsam kasım ayı civarında çıkmıştı.enjektörler daha sessizleştirildi bu modelle.ve bir kaç değişiklik yapıldı. zaten my07 modelini şuan yetkili bayilerde bulamazsın..
bir kere yapılcak birşey olduğu için önerim düzgün bi markayı iyi işçiliği olan bi yerde yaptırın başınız ağrımasın..kolay gelsin![]()
Bugün Brc taktık Mocan Otogaz'da hayırlısıyla. İşçilikten son derece memnun kaldım.. 1 2 hafta sonra tekrar yorum yapabilirim genel olarak konu silinmezse. taktırmayı düşünenlere referans olabilir..
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)