B18c en güzel seçim bence, yani benim hayalim hep bu, Allah bize de nasip eder inşallah. Ayrıca benim şu ana kadar Türkiye'de duyduğum CRX'e ayrılmış en büyük bütçe. Allah tamamına erdirsin![]()
B18c en güzel seçim bence, yani benim hayalim hep bu, Allah bize de nasip eder inşallah. Ayrıca benim şu ana kadar Türkiye'de duyduğum CRX'e ayrılmış en büyük bütçe. Allah tamamına erdirsin![]()
Bir ölür BİN DİRİLİRİZ...
Varlığım TÜRK Varlığına Armağan Olsun!
inşallah yaparsın bende merak ediyorum gidişini
şimdi sitede biri sıfır hiç açılmamış vtec motor satıyordu haberın var mı ?
bu ilandan bilgi alabilirsın? motor b16a2
Honda Yedek Parça Motor (komple) 8.000 TL
şimdi birde su var sen direk yetkili servisten getirmeyı düşünüyorsun paranda hazır ama bence bir adanadaki arkadaşlardan bilgi al onlar gümrükten motor alıyorlar takıyorlar o yuzden daha uygun fiyatlara hazırlamış olursun aracını.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
b18c den yanayım ben![]()
alıp yapıcam dıyorsan bır kere
1.İşi İyi Bilen Bir Usta Şart..Ya Çook Tecrübeli Hondacı Olacak Yada Performans İşlerinden Anlayan Bir Usta Olucak....Referanssız Yere Ugrama Çünkü O Paraları Çok Kolay Ve Boş Yere Harcatabilirler İnsana Dikkat Et
2.Sen Hayalimde Bi Crx Yapıcam Ve Uzun Vadede Sorun Istemıyorsan Diyorsan Yok D' serisiymiş Yok B' Serisiymiş Turboymus Oymus Buymus Ugrasma..Kesinlikle Ve Kesinlikle K20 Olmalı
3.K20 Takıldıktan Sonra Custom Headers Yapılıcak Güzel Borular Çekilicek Hem Intake İçinde Gerekicek O Yüzden Çok Çok İyi Bir Egzozcu Şart
4.K20 Taktıgın Zaman Beyinde Takman Gerekicek (Daha Dogrusu Butun Motor Degısımlerınde Beyın Takıcaksın)..Yetkılı Servisten '0' Getirttiğin Bir K20'ye Headers Filtre Ve Beyinle 230 + Beygir Güçlerini Görebilirsinki Bu CRX için Mükemmel Bir Rakam Tabiri Caizle Adamı Eğlendirmez Öldürür
5.İş Sadece Motor Almakla Bitmiyor,
Motor Kulakları
Akslar
Şanzıman
Vites Kolunu Oraya Oturtucak Kişiler,Edevatlar
Ve Aklıma Gelmiyen Birsürü Şey
Tabikide Bunları Sana Sorunsuz Ve Seni (sevmeden) Kazıklamadan Temin Edicek Düzgün Bir Parçacı Bulacaksınki Referanslar Sayesinde Bir Kaç İnsanı Rahatça Bulabılırsın
6.Tekrardan Söylüyorum SAKIN VE SAKIN Ne Yetkili Servis Nede Kenar Mahalle Ömrü Billah Lpgli Hondalarla Ugrasmıs Ustalara Güvenme..Bilinen Referansı Olan Insanlarla Muhatap Ol Gerekirse İstanbul'a Getir Aracını Bırak..Yoksa Elindeki Para Zarar Ziyan Arabanda Çöp Olur
7.Ruhsat'a Çatır Çatır İşletirler Yeterki Sen İşi Bilen Adamlarla Muhatap Ol
Bizdede Bir Crx Var Bende Çok Seviyorum ve 65.000 Tl Bütçem Olsaydı..Kaba Hesaplarla (Tam Net Rakamlar Değil)
Komple Soydurma Kaporta Boya 1500-4000 Arası İşçiliğe Göre Değişir
K20 Motor Ve Gereken Ekipmanlar 20.000 Tl Civarı
Coil Yay Koltuk Kadran Direksiyon Kemer Jant Lastik Fren 5.000 8.000 Arası (Kaliteye Göre)
Yani Toplamda 30 35 Civarı Harcarsan Zevkten Baygınlık Geçirtcek Bi Araca Sahip Olursun
Edit Mesela : http://www.youtube.com/watch?v=EvFdw...eature=related
üzerindekinle oyna çıtırdan sonra yeter... swap yaparsan en yakın tarlaya girersinyada havaanırsdın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)