castraol magnetec 10-40 kullanıyorum
gram eksıltme sorun yok
7000de degıstırırım
orjın yag fılıtresı ıle
eksıltme hıc gormedım
cok fazla devır cevırmem sakın kullanırım
castraol magnetec 10-40 kullanıyorum
gram eksıltme sorun yok
7000de degıstırırım
orjın yag fılıtresı ıle
eksıltme hıc gormedım
cok fazla devır cevırmem sakın kullanırım
10-40 castrol ideal Can
ben diyorum dayanıksız diye ? sen diyorsun diye de bu düşüncemden vazgeçicek değilim.. Ben tecrübe ettim bu olayı ondan diyorum dayanıksız diye bu benim görüşüm ! bu siteden 1.4 alıpda kanka bu yağ yakıyomuş ya diyen arkadaşım da oldu aldıktan sonra kendinde yağ yakanda oldu.. serviste de birçok egzozdan duman atan arabada gördüm trafikte de.. haa dersen egzozdan çıkan mavi duman sıkıntı değil honda yapar, o zaman ben yanlış biliyorum.....
.
www.honda-tech.com
gazlayan 1.4ler yag yakar 2*2=4 ediyorsa buda böyledir ilk sahibinden aldıgım arabam 150.000km de sakin kullanımda gram yag eksiltmezken gazladımmı 800-1000gr yag koydugumu biliyorum ne duman var ne baska bişi motora katkıyı atarsın yakmayı kesersin kalın yag koyarsın yakmayı kesersin baska türlü gazlayıp eksiltmeyen çok çok nadir elimden gecen 4 farklı 1.4is aynı şekildeydi![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Eski yagi atip yerine filtreyide orjinal degstrp castrol kycgm bakalim ne olcak?hallocgni dusunyrm insallah..
Life is just a dream on the way of death!
1.4 kullanan arkadaşlara önerim devirli devirsiz kullanım için ideal yağ "motul 6100 10w40".
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
1.4 is öyle yağ falan eksiltmez uygun yağ 10-40 tır magnatek ya da mobil süper S öneririrm motorun kompresötlerini ölçtür sagmanlarda kaçak var mı anlamış olursunuz eğer kaçak segmanda değilse subap lastiklerindedir sabah ilk çalıştırmada eksiltmiştir ama 1000 km de
tolga aslında gayet sağlıklı bi motordur bişey olmaz kolay kolay seni bulmuş
ECUTECH İstanbul
walla daha ılgılenemedım ama bakacagım en kısa surede..bende katılmıyrm 1.4 islern motrları hakkında solenen negatıf goruslere..bu zamana kadar cok az kısıden dydm arkdasın soledıgı gıbı dayanıksz kelımesını..ben aracımı alalı 5000 km oldu ılk hondam,gaytte memnunm keyıfle bınıyrm..bu zamana kadar neden almamısım dıe ısyan bıle edıyrm arasıra..umarım buyuk bı sorun cıkmaz kı bende dusunmuyorm ole bısey oldugnu.
Life is just a dream on the way of death!
castrol magnatec 10 40
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)