sende headers varmı peki dostum .. ben sürekli 16 jantlarla kullanıyorum zaten jantlarla bu kadar fark etmez zaten baksana arkadaşım 0,30 krş lardan bahsediyoraracımın o yakıtı yakması için neler yapmazdım bıktım artık benzin almaktan ..
salı günü aracıma 100 liralık benzin aldım tam 3 çeyrek oldu depo, şu an 80 km falan oldu çeyrek depo benzin kaldı..
ben oksijen sensöründen şüpheleniyorum bi arıza tespit yaptırıcam bakalım oda arızalıysa inşallah gözükür
valla yakıt anormal derecede fazla bendede 17 var. şehir içi 0,30 kurus yakıo hesapladım bi kere okadarda yakmıor aslındasehirler arasıda 0,20 yakıor süreklü denizli izmir yapıorum araba zır stock bi jant yay var .
Sözüm meclisten dışarı ama böyle de bir söz var, yok benzin pahalı,vergiler yüksek, yönetime şunlar geldi. hiç biryere gitmeye niyetim yok! burası benim vatanım bu ülke batsa da dünyanın hakimi de olsa burada doğduk burada öleceğiz. Böyle ufak şeyler yüzünden kimse ülkesini terk etmeye kalkmasın..
Vatanlarını yaşanmaz bulanlar, vatanlarını "yaşanmaz "laştıranlardır."
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
"I'm so JDM I sleep on the right side of my bed and i only dream about EK hatchies!!!"[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben bugün birine sordum , egzos boruları ince olduğundan dolayı olabilirmiş... hatta headrs ve 51 lik düz boru 1.4lerde performansla vermekle birlikte yakıt tüketiminide azaltıyomuş...
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
Oksijen sensörün arızalı bence
Arızalı olan her oksijen sensörü arıza lambası yakmıyor maalesef
aynı şeyi bende düşünüyordum ve önceden yapmayı planladığım 51 mm krom düz boru siparişimi dün verdim izmirden geliyor şu an yoldapazartesi düz borumu takıp bi deniyeceğim 1 hafta falan ( tabi bu çok sağlıklı olmayacak sanırım düz boruyla ilk etapta biraz gazlarım gibime gelio
) deniyecem düzelmezse oksijen sensörünü değiştiricem ..
www.honda-tech.com
çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....
o2 sensorune baktır bı cok zaman arıza ısıgı dahı yakmaz orjınal o2 ıle deısme sansın varsa deıstır aracın zengıne dusuomu buna baktır gaz kelebıgını balaat spreyı vasıtasıyla temızlettır bujı hava fıltersı bunları kontrol ettır ve muhakkak trıger sente ayarına goz attır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)