User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: AEM V2 ACİL yardım!!!!!!!!!!!!

CivicRR
    Misafir

Angry AEM V2 ACİL yardım!!!!!!!!!!!!

Merhaba 3gün önce Honda 1.6 ies sedan aracıma (99model) Aem v2 filtre kiti taktım..
    Yalnız ürünü 2.el aldım ürün geldi temiz ve sorunsuzdu ancak filtre eskiydi 1.6 ies aracıma taktım ancak cai olarak değil kış olduğu için diğer kıvrımlı apratı takmadım.Fakat sonuç..... Hüsran Gram ses yok filtreden ses cıkmıyor hiç bir şekilde moralim 0 oldu acaba diyorum filtremi eski? o yüzdenmi gram ses gelmiyor. Şimdi diyorum filtre alim 100mm aem marka bu seferde ses alamazsam aldığım filtre 0 fiyatına gelecek ve elimde patlicak((((((( Lütfen görüşlerinizi ve yardımlarınızı esirgemeyin(

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    v2 , short ram'e göre biraz daha sesizdir fakat performans olarak daha iyidir bence ses olayına fazla takılmayın elinizdeki filtre iyi durumda ise temizleyip takabilirsiniz.100 mm filtre almayın boşuna bişey değişmez..

CivicRR
    Misafir
    Performansta hissedilir değişiklik oldu ancak birazda ses alsaydık keşke üzerindeki zaten 100mm Filtre Acaba onu 65 75 mm düşürsem ses alırmıyım sonuçta aracım 1.6 ies 120hp 100mm büyük geldi die düşünüyorum filtreyi 65 75 mm yapsam ses gelirmi dostum bir fikriniz varmı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fılıtreden cokta buyuk bır ses bekleme ses ıstıyorsan egsoz borularından susturuculardan ve son susturucundan baslayabılırsın

CivicRR
    Misafir
    Öle diosunda kardesim Aem v2 nin sesinide videolarda izleyince insan istio bende neden hiç çıkmadı sadece bunu anlamak istiyorum Kullanan varsa lütfen yardımcı olsun..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CivicRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öle diosunda kardesim Aem v2 nin sesinide videolarda izleyince insan istio bende neden hiç çıkmadı sadece bunu anlamak istiyorum Kullanan varsa lütfen yardımcı olsun..
    bahsettğin ses emme sesiyse

izlediğin araçlar ies miydi ? her makineden aynı ses çıkmaz filitre ile pek alakası yok

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

CivicRR
    Misafir
    İes değildi tabiki vtecti. Aldığım arkadasta ben vtecte kullanıyorum müthiş ses var dedi bende aldım malesef ses yok yani hiç yok diyebilirim.. Tamam Abartı ses çıksın istemiyorum öle s2000lerdeki aem v2 gibi vtecteki gibi ama hiç çıkmayıncada bir dünya para verdik yazık oldu ..
    Aklıma gelen tek şey ucu 100mm yani cok büyük acaba dedim 65 75 mm takmaya çalışsam ses alırımıyım.. Eğer alamicaksamda zaten o kadar zahmete girmemin anlamı yok biriside alamazsın uraşmiyacağım zaten kabullenip gidicem..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ucundaki kivrimi takmadan ses alamazsin onu butun olarak yazin kullanmalisin davlunbazin icine uzana bolumu tak bak nasil ses cikiyor ayrica ses istiyorsan simota twein sarjser modelini kullan en baba sesi o verir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni urunu bende kullaniyorum oldukca basarili bir sesi var

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bysever Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ucundaki kivrimi takmadan ses alamazsin onu butun olarak yazin kullanmalisin davlunbazin icine uzana bolumu tak bak nasil ses cikiyor ayrica ses istiyorsan simota twein sarjser modelini kullan en baba sesi o verir
    Katiliyorum filtrede ses Simota performans Aem.

CivicRR
    Misafir
    Aem v2 seçmemin sebebi hem ses hemde biraz performans tabiki.. Ancak aem v2 gibi bi filtre takıp ses alamamak üzücü oldu.. Eski 30 tl lik filtrem inletiodu kit alalım dedik en iyisi olsun dedik Hiç bir şey olmadı peki sizin dediğiniz gibi denim yarın öteki ara aparatıda takıcam şu an kış sadece denemelik üstte bırakıcam bakim ses çıkıyormu

CivicRR
    Misafir
    bu filtrenin girişi 100mm onu 75 mm çevirim simota açık hava filtresi taksam olurmu ? ses alırmıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Apartin devamini tak dene guzel bi ses alirsin

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CivicRR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu filtrenin girişi 100mm onu 75 mm çevirim simota açık hava filtresi taksam olurmu ? ses alırmıyım?
    Bogaz nekdar dar olursa ses okadar cok cikar ama cok da daralttigin zaman performans kaybedebilirsin. Ben 76lik kullaniyorum hem ses hem performans olarak cok memnunum.

CivicRR
    Misafir
    Hımm anLadım cok teşekkür ederim yorumlarınız için yarın bir takim o zaman Cai olarak denim keşke çıksa ses önemli değil kışın cıkmasın yazın cıksın ama yeterki çıksın hepinize cok teşekkür ederim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)