tamam kardeşim çıkarız sadece incık boncuk işleri kaldı![]()
üf ne geyik dönmüş istanbullu arkdaşlar 170 de 180 de roll bitiyor burda çünkü köprüye kadar deneniyo genelde sonrasında herkes ayağını çekiyo sizde öyle olmuyo biliyorum şimdi kaça atınca hangi devirde oluyosun oralar ne kadar güçlü falan yazmıycam şanzumanla ilgili yeterince yazdım zaten ayrıca 3 4 5 crx test edildi onaylandı köprüye kadar 106 geçildi 54 sayfa yazıldı çizildi si 106 geçemez dendi başka 106 getirildi denendi si bazı 106ları geçermiş dendi sonuç değişmedi BJ si hep zalim yürüdü vti denilen araçta 5 vites 90 la 3100 devirde giderken vtec üstü tabiki 240 küsür kadranda göreceksiniz si ın bunlar için çeşitli gıdıklamalara ihtiyacı var çağan vti alsan 5 vites ne yakıyosan crx 5 li si da da aynısını yakacaksın böyle düşün yüklüyeceğini de biliyorum o aracı daha fazla ve ben kesinlikle tak diyorum
bu arada benim yeni şanzumanım 7900 rpm 197 de 5 bitiyo 0-402 için gayet ideal şehrin içinde de heryerde 50 ve 70 kameraları var buyüzden sorun olmaz ama uzun yolda azcık değil çok sinir bozabiliyo 4000 rpm vtec açıp 80 le gitmek sen 90la 3000 rpm gidebileceksin bence gayet yeterli
ECUTECH İstanbul
cevap gayet yeterli bence![]()
RACE WERKS
d king erkut![]()
Benim si otomatikten düze çevirme 2 de 115 3 de 170 goruyo normal mi sizce ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)