-
Yılı 2004 sonları yada 2005 yılı tam olarak hatırlamam zor yanılıyor olabilirim ama aracınızı sahibinden.com üzerinden satmıştınız sanırım telefonla sizlemi görüştüm bilemeyeceğim almak için aradığımda pazarlığının az önce yapıldığını söyledi bir beyfendi.İlan detayı olarak hiç unutmam '' M3 geçmenin zevkini fazlasıyla bu araçta yaşayabilirsiniz '' yazıyordu.
-
bu motor insan işimi yahu :D ahh makına motor sanayı boyle ustaları kendı hımayesıne alsa teknolojimiz gelişse ne guzel olurdu bıde türkler kendı arabasını yapamaz dıyolar ulan turkler bı araba yapar senın ferrarının içinden geçer beee yeterki gerçektwen ıstesın..
-
Konu sahibi neden bişeyler yazmiyor konu gene başka yerlere saptirilmiş
-
ben konyada h22 dogan swap vtec topladım çokta güzel oldu:D
-
Kusura bakmayın. Birkaç günden beri giremedim ve dediklerinize cevap veremedim.
Bana Turbo ya da swap gibi işler maliyetli gelir. Ben arabanın çekişi güçlensin , daha iyi performans alayım istiyorum. Aracın orjinal motoru üzerinde neler yapabilirim. Merakım bu yönde. Konu açarken bunu belirtmediğim için özür dilerim.
Şimdi orjinal motoru üzerinde ne gibi oynamalar yapabilirim. Cevapların hepsini okudum herkez mantıklı şeyler söylüyo ama swap ve turbo dediğim gibi uzak :) Başka ne olabilir?
-
fazla masraf yapmadan alacağın performan bire bir
1.3 kapak
haders/duz boru
0.6 piston
guzel bi karburatör ayarı.
Tipo filitre kapağınla guzel bi filitre
işlem tamam sora hadersi dinlemek kalır sana =)
-
Bence benim gibi stock bin en orj. hale getir aram max performans olsun. ha gitsin diyorsan lpg mikser uygulaması diyorlar bilmem ne kadar iyi , ama bence benzin + orijinal motor !
-
Samet ne yaparsan yap geçemeyeceksin benim arabayı :D
Kanka btp'ye 0.6 genişletilmiş piston dereceli eksantrik 4lü headers 51 lik düz boru 1 otto eksoz koyup diferansiyeli kaynattıkmı tamamdır