hartge takcaksan roling vs unut jant 18 ınc takcaın lastık 215 35 18 olucak 35 yanakta lastıgın yere tutması cok zor oluyor amac gazlamaksa 16 oz yada enkeı ıle guzel bır lastık al yada 17 hafıf bır jant bul marka hastası olmaya gerek yokhe illa dersen cok guzel olsun dunyanın en hızlı arabası olan vtı jantı takabılırsın hahahhahaha
bu komple gp görünümlü yapmıştı arabayı içinde göstergelerine kadar hatta koltukları jcwnin sparco koltuklarıydı galiba ama söktü sanırım arabayı![]()
teneke iyidir![]()
YouTubeDR.ECU
evet uzun bi aradan sonra güncel diyelim![]()
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
yine kaşıntım tuttu OZ Record lardan sıkıldım. Spoon SW-388 olur veya benzer ön arka ofset farklı jant arıyorum veya Advan RG-D deniyicem
yorumları alıyım ?
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
farklı bişi olsun dedimbirsürü mini de var
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)