Arkadaşlar alt tarafı parklardan alıcak çift duylu ampule bağlicaklar 50 lira diyen mi ararsınız 100 lira diyenmi kafayı yemek üzereyim araç corsa d yok tampon sökülcek fln ben sökim diyorum yok arkadaş.Varmı önerisi olan?
Arkadaşlar alt tarafı parklardan alıcak çift duylu ampule bağlicaklar 50 lira diyen mi ararsınız 100 lira diyenmi kafayı yemek üzereyim araç corsa d yok tampon sökülcek fln ben sökim diyorum yok arkadaş.Varmı önerisi olan?
ampul + 20 liraya yaptırırım sana toplam 25![]()
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
mustafa böyle detay işlerde hatır yoksa tanıdık yoksa bu dediğin fiyatlar var... o yüzden tanıdık birini bulup yaptır ve her tanıdıgada gitme ***** serbest piyasa![]()
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Valle el işçiliğim var az çok ama uğraşamam pek fazla bunalıyorum hemen..
Seko nerde hallederiz kardeşim okulun oralarda fln ?
Bunalacak pek birşey yok, bir tarafına parktan geleni, öbürünede sinyalden uç çekeceksin, 21w canlı yanana sinyal 5w lığa park girecek bu kadarEğer tersi olursa çıkarırsın ampulü ters çevirip sokarsın yerine bu sefer istediğin gibi olur
Yan taraflarıda yakmak istiyorsan 5w lık için girdiğin yere ek kablo çekeceksin bu kadar
![]()
mustafa bizim okulun orada elektrkci ismail var diyorlar hiç gitmedim ama methini duydum samet çözemezse onu aaşratıralm
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
çokta çirkin bişey bence araçlara hiç yakışmıyor. Amerikalılar aracından söktürüyo onları bizde bi dünya para verip tamponu kesip biçip taktırılıyor ilginç.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
Yok canım asgari ücrete talim bir insanım ben ek gelire ihtiyacım yok kira vermem bişey vermem babam sağ olsun![]()
Bir meblağ telaffuz etmiyorum zaten etmemde böyle basit işler için gerçekten yardımcı olmaktan zevk duyarım ben![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)