once arkadaşlarımı zehirledin vti ları sattırdın simdi koltuklarını mı almaya calısıyorsun hadi naş naş :)
Printable View
once arkadaşlarımı zehirledin vti ları sattırdın simdi koltuklarını mı almaya calısıyorsun hadi naş naş :)
gökhan o koltugu çok ii bi yerde sakla kapıyı kırar alır bu deli :)
bride;) hatta full bride interior :P
devamı sparco ve recaro diye gelir.....
Ben Otto koltuk kullandım çok hafifti ve dayanıklıydı çokta ucuzdu JSV gibi görüntü de değil çok güzel sarıyor içinde kıpırdıyamıyorsun :) ama JSV den ucuza gelmişti tavsiye ederim
recaro olurdu benim tercigim..
recaro :) 10krtkr
bence koltukla olan dialog önemli :) ben biraz iri kıyım bir insanım ... bi ara spor koltuk almak için araştırmaya çıktıımda içlerinde en beendiim fiyat/performans/ergonomi oranı en yüksek olan Competizione idi. Daha sonra orjinal koltuklarımı kendi bedenimin ölçülerine göre destekler yaptırarak farklı bi döşeme olayına girdim zaten çoğunuz görmüşünüzdür.... kısacası custom koltukta yaptırabilirsiniz efem... böylece biz iri kıyım insanların spor koltuklarda sıkış tıkış oturması derdindende kurtulmuş olursunuz :)
tr $artları sebebiyle en uygunu sparco derim.
ama dersenki "para heç möhim deel" bride veya corbeau derim...
musti para problem değilse bu nasıl? bak hem sapa sağlam sarar onca yan giderkene seni... http://www.seiboncarbon.com/pdut_det...asp?ItemID=624
sparco junıor cok guzel bnce ve rahat ta bı cok markaya gore
Para tabii ki sorun :) EHeheh Ama güzelmiş bu da baya.
resim koyda ona göre cvp verelim....model falan belli diil..musti öptüm seni...:D :D
fiyat ve performans açısından benimde önerebileceğim marka (arkası karbon fiber görünümlü yada gerçekten karbon fiber tam olarak bilmiyorum) OMP dir..çok rahat orta sert, yanal destekleride başarılı..
Sparco kullanıorum orta sertlikte memnunum uzun yoldada cok rahatsız etmıo sarmasıda guzel tavsiye ederim Musti...