mustı sen asekre gelseydın erıtırlerdı senı ben erıdım valla 115 kılodan 88 e dustum :D
Printable View
100kilodan sonrası çürüğe cıkartıyorlarmış doğrumudur ,91kiloyumda :)
Palavra Baran o ;), Boy kilo oranına bakıyorlar ona göre çürüğe çıkıyorsun, senin imkansız çıkman :D
Kısa dönem yapıcam kısmetse..vatani görev zaten kaçmak olmaz :) maketlerimi yanımda götürür gece yatağın içinde oynarım artık :hahaha:
arkadaşlar bende monza nın ilk serisi var fiyatına göre yed jvs vs aynı segmentlerdekine göre kalitesi cok iyi 2 yıldır kullanıyorum sadece biraz kirlendiler ama corbeau cok seviyorum....
ben olsam recaro ya da sparco düşünürdüm ve omuz desteği kendime göre iyi olanı seçerdim.
Ben sanırım "armut koltuk" alıcam.Gömülür içine kullanırım artık. :D
bende MOMO Speed modeli vardı. çok düşeş olduğu için tercih etmiştim :)
Soldaki
http://www.imotorgear.com/assets/pro...010100P036.jpg
ama genel özellikleri itibari ile tek kapı araçlar için mandallı olması, yüksek ayarlı araçlara uyumu, kumaş kalitesi gibi nitelikleri ile tercih edilebilir.
sezo güzelmiş koltuklar,ne ara taktın gizli kapaklı işler çeviriyosun :p
ahh ahh özgüro bende neler vardı da corollaya takmaya kıyamadım :)
5 ay arkdaşımın deposunda durdu bu yavrular sonrada sattım. şimdi arkdaşın civic si da. arada binip koltuklarına os.rup kaçıyom :D
bende sparco milano kullanıyorum oldukca rahat ama biraz tuzlu.
ben BRIDE kullaniyorum. memnunum koltuklardan ama tek kotu olan sirt i ayarlanmiyo. BRIDE in cok cok guzel koltuklari var ama fiyatlari masallah yani burda bile cok pahali ve duydugum kadari ile hafifi kilolu biile olsan icine zor sigiyomusun. hele bide bacaklarinin yaninda olan destekler o kadar abartilmis ki bacaklarini oynatmak mumkun diil.
arkadasimin s2000 in de sparco torino var ben cok begeniyorum. degistirmek isteyen olsa yarin veririm bride lari. sparco da sevdigim ozellikler, koltugun materyali, bole kumas da diil deri de diil degisik bi kumas, leke gostermiyo. yanlardan guzel sariyo, gunluk kullanimda bile rahatsiz etmiyo. arkasi ayarlanabiliyo vs...
Ben recaro pole position ı çok beğeniyorum .
Tecrübe etmedim ama şekil olarak
1-Bride+takata kemer.
2-Sparco
3-Recaro
sezai o koltuklar 156 dan cıkan koltuklar degilmi?
cok güzel koltuklardı onlar :)
italyadan getirene kadar baya ugraşmıştk
şuan kullanan arkadaşıma ne kadar değerli olduklarını biliyo onların :)
kafasi calisan bi adam yapar sana. ben kendiminkileri yapmistim mesela ( bu demek oluyor ki kafam calisiyor) :P saka bi yana koltuklarin altina kizaklara denk gelecek sekilde ayak yaptir.
Bu aradaben jsv kullandim , arkadan carptiklarinda koltuk dumduz oldu, belki de iyi oldu yoksa hasar gorebilirdim...