1.5 ex begendim bitane ama tup yok arkdslarin bazisi tup olmazsa cok yakar dedi tup pahalimi tek nokta sanirim karburatrlulere
1.5 ex begendim bitane ama tup yok arkdslarin bazisi tup olmazsa cok yakar dedi tup pahalimi tek nokta sanirim karburatrlulere
www.honda-tech.com
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
bakalim kararsizim iste
www.honda-tech.com
tek nokta değilde tek boğazlı karburatör var üstünde... lpg bağlıyacaksan tek noktadan boğazın ucuna tek bir lpg gaz hattı çektirmemelisin... emme manifolduna 2 delip açıp sağ sola 2 tarafada eşit gaz dağıtacak bir sistem kurman lazım... eğer tek noktadan verirsen gazı her silindire eşit miktarda gaz gitmez ve motorun detonasyona uğrar... çift karburatörlü EF lere takılan lpg sistemlerini bir incele... ayrıca karburatör düzgün çalışmıyorsa kmde 1 lira bile yakarsınyayları jetleri diaframına bir gözden geçirt... ortalama düzgün bakımlı bir karburatörlü civic ex 8-9 litre yakar şehir içinde...
www.honda-tech.com
iyi bir marka ve montajın güzel olacak...ben yeni BRC taktırdım.D16A9 4-2-1 headers taktım ve birazda avans verdim.alt devirlerim ve çekişim benzinli EX gibi.hiç farkı yok.yakıt olarakta 210-215 kr.civarlarında.benzindede 330 kr falan yakıyordum son zamdan önce
LPG yi her iyi lpg istasyonu rahatlıkla takar hiç sorun olmaz her lpgyide güzelcene ayarlar o işi ama karburatör ayarı çok hassas iştir... tek avantajın senkronize etmene gerek yok karburatörü çünkü tek boğazlı ef civiclerde çift olduğu için karburatörler ayarı çok sıkıntılıdır... senronizer ölçüm cihazı olmadan ayarlanamıyor... EX lerde ise avans hava giriş vidasını ayarlıyarak deneme yanılma yöntemiyle ayar yapılabilir...
bendede su sorun var ilk gaz tepkimesınde hafıf bır tekleme yapıyor lpg de kesıklık yapıyor aslında deldırmek ıstıyorum karburatoru ayrıca karburatör temızlığide burda yaptırabıleceğim emın usta yok malesef ızmırde nerde yapabılırız.
Bak bitti bile…
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)