User Tag List

10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 1/5 ex civic lpg

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

1/5 ex civic lpg

1.5 ex begendim bitane ama tup yok arkdslarin bazisi tup olmazsa cok yakar dedi tup pahalimi tek nokta sanirim karburatrlulere
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

cemsultan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tek nokta falan değil hocam, bildiğin şahin tüpü takılıyor benim bildiğim.

Ben otomatik ex kullanıyordum, yakıt rahatsız etmiyordu beni, manueli daha da iyidir.
    - 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakalim kararsizim iste
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzinlisini bul. motoru iyi durumda olsun. karbüratörlü lpg kitleri sıralı gibi değildir. çabuk yıpratır motoru. karbüratörlü kit 300-500 tl birşey zaten. alınca sen gönlünce taktırırsın.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek nokta değilde tek boğazlı karburatör var üstünde... lpg bağlıyacaksan tek noktadan boğazın ucuna tek bir lpg gaz hattı çektirmemelisin... emme manifolduna 2 delip açıp sağ sola 2 tarafada eşit gaz dağıtacak bir sistem kurman lazım... eğer tek noktadan verirsen gazı her silindire eşit miktarda gaz gitmez ve motorun detonasyona uğrar... çift karburatörlü EF lere takılan lpg sistemlerini bir incele... ayrıca karburatör düzgün çalışmıyorsa kmde 1 lira bile yakarsın yayları jetleri diaframına bir gözden geçirt... ortalama düzgün bakımlı bir karburatörlü civic ex 8-9 litre yakar şehir içinde...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek nokta değilde tek boğazlı karburatör var üstünde... lpg bağlıyacaksan tek noktadan boğazın ucuna tek bir lpg gaz hattı çektirmemelisin... emme manifolduna 2 delip açıp sağ sola 2 tarafada eşit gaz dağıtacak bir sistem kurman lazım... eğer tek noktadan verirsen gazı her silindire eşit miktarda gaz gitmez ve motorun detonasyona uğrar... çift karburatörlü EF lere takılan lpg sistemlerini bir incele... ayrıca karburatör düzgün çalışmıyorsa kmde 1 lira bile yakarsın yayları jetleri diaframına bir gözden geçirt... ortalama düzgün bakımlı bir karburatörlü civic ex 8-9 litre yakar şehir içinde...
    iyi oldu bu soyledigin ama kim yapcak bunlari izmirde anlayan varmiki
    www.honda-tech.com

mira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bir marka ve montajın güzel olacak...ben yeni BRC taktırdım.D16A9 4-2-1 headers taktım ve birazda avans verdim.alt devirlerim ve çekişim benzinli EX gibi.hiç farkı yok.yakıt olarakta 210-215 kr.civarlarında.benzindede 330 kr falan yakıyordum son zamdan önce

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi oldu bu soyledigin ama kim yapcak bunlari izmirde anlayan varmiki
    LPG yi her iyi lpg istasyonu rahatlıkla takar hiç sorun olmaz her lpgyide güzelcene ayarlar o işi ama karburatör ayarı çok hassas iştir... tek avantajın senkronize etmene gerek yok karburatörü çünkü tek boğazlı ef civiclerde çift olduğu için karburatörler ayarı çok sıkıntılıdır... senronizer ölçüm cihazı olmadan ayarlanamıyor... EX lerde ise avans hava giriş vidasını ayarlıyarak deneme yanılma yöntemiyle ayar yapılabilir...

civic_ef - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede su sorun var ilk gaz tepkimesınde hafıf bır tekleme yapıyor lpg de kesıklık yapıyor aslında deldırmek ıstıyorum karburatoru ayrıca karburatör temızlığide burda yaptırabıleceğim emın usta yok malesef ızmırde nerde yapabılırız.
    Bak bitti bile…

kv661 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bir marka ve montajın güzel olacak...ben yeni BRC taktırdım.D16A9 4-2-1 headers taktım ve birazda avans verdim.alt devirlerim ve çekişim benzinli EX gibi.hiç farkı yok.yakıt olarakta 210-215 kr.civarlarında.benzindede 330 kr falan yakıyordum son zamdan önce
    söylenen yakıtlar gerçekten çok geliyor bana ben şehir içi 17 kuruşa geziyorum. Nasıl dayanabiliyorsunuz yaw :S
    Kula bela gelmez hak yazmayınca
    Hak bela yazmaz kul azmayınca

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)