esasında o da var e21 3.23 falanda dusundum ama ufak avrupa araçlarında swap çok zevklı oluyor hayabusa motorlu smartlar falan olsun
aynen iyi olur 110luk cıkma motor daha da uyguna mal edılebılır şanzımanla oynamaya da gerek kalmaz belkı
unoları falan sevmıyorum ya twingo ford ka tarzı şirin araçlarla gti falan harcamak dehşet olur![]()
Böyle küçük bir araca swap yapmak isityorsan bizimki gibi mazda 121 alıp üstüne lantis motoru koyabilirsin.Hatta turbolarsan çok çok hızlı bir araç olur.
Ahmet arabasını bir ara satılığa çıkartmıştı. (üzerinde 1.8 zetec motor var ford Ka.) Eğer illede böyle birşey düşünüyorsanız onunla irtibata geçin bence.
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
almanyada adamın bırı e36 m3 motoru swaplamıstı taa yıllar once 98 yılında gormustum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cıddenn yapmıstıı nasıl oturtttu nasıl yuruttuyor bende anlamamıstım taa 98 senesı berlınde gordum saka gıbı ama gercek
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bu işlerin sonu yok yeterki para olsun e36 da konur v8 de
12-13 bın lıralık butcem olucak ocak gibi o zaman başlamayı dusunuyorum 7bine aracı alıp dıger ısler ıcın 5bın ayırmayı dusunyorum
yada hiç bu işlere girmeyip vts falan da bakabilirim ama swap çok eglencelı olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)