ben özellikle almadım jantın üzerinde geldi şimdi de acıyorum sıfır lastiğe![]()
Bu kadar canınızı sıkmayın, marka lastikler her zaman sıfır çin ve kore malı lastiklerden iyidir.
Lastikte çatlama, dökülme, sertleşme veya karkas yapısının bozulması gibi bir durum yok ise lastiğinizi güvenle kullanabilirsiniz.
İçinizin rahat olması açısından, michelin ile görüşerek bir lastik eksperine lastiğinizi kontrol ettirebilirsiniz.
bana bunları getiren yer , vatan caddesindeki vatan ticaret , çok eski bi lastikçi bizde çok eskiden beri tanışırız , onlar aldığımda söyledi 2003 yapımı ama bişeyi yok rahat rahat kullanırsın dedi hatta üstüne basa basa da sordum , 3-4 ay oldu alalı şimdi iş takmaya gelince güvenemedim sadece..çünkü öyle yavaş yavaş kullandığım bi araba da değil..
Ne şekilde olursa olsun 8 senelik bi lastik özelliğini yitirmiş bitmis bir lastikdir bugün taksan iki gün sonra gözle görülür şekilde catlamalar başlar ALLAH korusun ole bi lastiği arabaya takılması cok büyük bi risk..
satsanız bile içiniz rahat etmezen iyisi yeni lastik uygn ölçü yoksa biraz ebat değişikliği pek skıntı olmaz
Yurt disi kaynagi olan bir lastik dergisini incelemistim. Aracta 2 takim lastik deniyorlar. Birinci takim 1 haftalik, 2. Takim 6 aylik lastikler. Fren testi yapiyorlar taze olan lastik 2 metre erken duruyor. 8 senelik lastikleri siz dusunun. 1000 liradan kacip aracinizdan olmayin ki 35 yanak bence tr sartlarina kesin uygun degil...
Ayrica babam aracin uzerinde gelen max 20000 km yapmis 6 senelik michelin lastiklerle polis kayitlarina gore 65le giderken kuru havada 27metrede duramayip kaza yapti( kaza yapmasa dahada kayip gidecek)
Lastiklere gereginden fazla onem verin
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Ben 3 seneden fazladır kullanıyorum 35 yanak lastiği daha balon bile yapmadıdikkat edince hiç bişey olmuyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)