dostum senin O2 sensörün bozuk onu alman lazım. aracın böyle çok yakar, siyah duman atar. ve gitmez. peugeot böyledirkapısında aslan besleyen yemini esirgemez
![]()
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
usta sen ne yaptın 2 hafta önce bende kat iptali yaptırdım düzenli bi şekilde sensörleri nasıl söktüysek o şekilde aynı düzende eski yuvalarını çıkartıp kaynattık ve sıkıntısız tertemiz oldu
sen resmen sensörlere tecavüz ettirmişin be usta![]()
eğer uygulama izmirde yapıldıysa banada tarif edermisin yerini pm olarak bende iptal ettirmek istiyorum katı ama arkadaş gibi kötü bir duruma düşmek istemiyorum bilgisiz ellerde
çok geçmiş olsun en az maaliyetle bu işten sıyrılırsın inşallah böyle kasaplar adamı soğutuyorlar arabasından ama sıkma fazla canını halledilmiycek sorun değil çok şükür.
sana güzel bir tavsiye. bende edirne gibi bir yerde egzos yaptırdım. ufacık yerde kaç defa komple değiştirdim kaç egzoscu değiştirdim haddi hesabı yoktur. sonunda ben adama çizdim krom boruları ısmarladım istanbuldan tek tek anlattım o şekilde yaptık. ancak yanıltıcıyı istanbulda yaptırmak zorunda kaldım.
yanıltıcı nedir ? sensörün somun ve ufak bir boruyla egzos borusunun içinden çıkarılıp biraz yukarıya bağlanması. bunla ilgili bende çok araştırma yapmıştım. biraz araştırıp okursan detayları bulursun.
Bence ankaraya gidene kadar elleme ankaraya gittiğin dakka o egzosu at baştan sona bi egzos yaptırıp yeni bir sensör al..
fazla kafana takma olan olmuş işçiligi iyiolan biyerde yaptırırsın tekrar
İscilik cok cok kotu be arkadasim.
2.sensoru mesele 1 somun kalinliginda duruyorsa 2 kati
Olmali o zman yaniltiliyor. Bu sekilde ariza yakmiyor.
Ama bu egsoz borusu ile olmaz yani cok kotu yani
Sensörü en uygun zamanda değiştircem inşallah.Tekrar böyle olmasını istemiyorum. Uygun zamanı bekliyorum ...
Kelimelerinizde de anlaşılacağı gibi şaşkınlığınızın farkındayım ama kötü bi tecrübe yaşadık. Bu fotoları gördükten sonra inş. kimsenin başına gelmez ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)