GOP taki çiftkurtlara indiriyorlardı beyazları![]()
fena durmuyor gozumuz bunada alısır![]()
bence stok görünümü hondanın tarzının dışına çıkmış ilk bakışta toyota ve opel astra j kasalara benziyor ..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Life is Now or Never +6
fiyatı gayet normal... almanya fiyatıyla aynı... pahalı diyorsunuzda hybrid araalar herzaman pahalıydıki... ki crz hibrid ve manuel şanzımanını barındırmasına rağmen gayet uygun fiyatı tr için... şu an ittibariyle bende cidid olarak almayı planladığım bir makinedir kendisi...
ilk zamanlar begenmiyordum şimdi güzel gelmeye basladı fiyatıda oldukca uygunmus sınıfına ve modeline göre
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
İkisi birbirinden alakasız modeller ama ? ?Biri sportif görünümün altında çevreci bir yaklaşım ve ekonomi kaygısı taşıyor.
Diğeri sportif görünüm ile beraber özellikle 200 Hp lik modelde gayet tatminkar performans sunuyor.Çevreci -ekonomik olmak gibi bir kaygısı yok..
CR-Z in Top Gear USA ekibi tarafından yapılan eğlenceli testini türkçe altyazı ile izlemek için tıklayın..
http://www.dizimag.com/top-gear-usa-...izle-dizi.html
yazık uk de gt panaromik tavan bizdeki gt yine kırpık panaromik tavan yok....
@ quantum paylaşım için teşekkürler...
Aracın tipi,dizaynı ve iç dizaynı gayet güzel yakında arka stop ve ön farlardan bir ufak makyaj yer daha da güzel olur...
Ama civic hybrit sedanlarda kullanılan sistemin aynısıysa sorunlu bir sistem oldugunu ve hybrit araç alanların çok fazla bu konuda dertli olduğunu duydum.
Hatta Amerika da batarya ömrünün kısa olması ve çıkardığı arızalardan dolayı fabrikaya geri çağırım bile yapılmıştı.
Biraz beklemekte fayda var diye düşünüyorum yeni bir teknoloji biraz incelemek ve bilgi edinmek lazım...
bu gece honda cemin önünde gördüm bitane beyaz önden görüntüsü kötüydü ya bana çok kötü geldi ön tasarımı ztn başka yerinede bakmadım
Team PAŞAOĞLU
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
hybridlere öre cidden ucuz ama bu arabaya göre bu güce göre pahalı
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
iki soru ,,
1.124 hp sadece benzin motorun gücümü?yoksa elektrikbenzin mi?
2.Bunun yakıtı heryerde varmı şeklinde bi soru gelmiş ve ist.da 2 istasyonda var denmiş...Bu yakıt olayı ne?Elektrik şarj istasyonumu?Yani kendi kendine şarj etmiyormu elektrik motoru için kullanılan pilleri?
50 km 3,78 lt diyor sanfranciscodaki eleman 100 km de 7,56lt hiçte az değil .benim 1.4 benzinli aracım da 55 milyar vermeden 8 litre yakıyo zaten![]()
1881 - 193∞
Prius kendi kendine şarj oluyor, Fluence olmuyor istasyon dolumu gerekiyor Honda'nın motoru nasıl ki tam olarak? Kendini dolduran tipten diye hayırlıyorum ben Insight'lar o şekildeydi en azından. Yokuş iniş, frene basıldığı sürece vs
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)