RCZ de az yok hanı cem guzel model ıs yapar
Resimlerdebn birinde l/100 km tüketimi 0-10 litre olarak sınırlandırılmış. Sanki 10 litreden fazla yakmayacak. (bu göstergeyi anlık tüketim olarak yorumluyorum).
Okumadan imzalamam.....
Koltuklari rahat gorunumu guzel torpido karisik geldi bana bisuru sey farlarida hosuma gitti lastikler 195 55 16 herhalde az yaksin diye.
e peki sadece 1.5 IMA modelimi gelicek şimdi...yokmu baska motor secenegi bilen varmı arkadaslar....
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
Mutluhan'da inceledim ben de, genel goruntu cok hosuma gitti, ayrica oturma pozisyonu cok guzel..
Ic mekanda gorunen kalite iyi, ancak ilk anda ulasilabilecek yerler disinda her yerdeki plastik kaliteleri rezil seviyede..
Alip biner misiniz deseniz, bu paraya hayir ama 2. elde ucuza dusurup alinabilitesi yuksek![]()
dışarıdan görüpte aa honda spor araba çıkarmış diyip bayiye giden çok olur ama geri dönende bir o kadar çok olur bence![]()
bence bu arac tutmıcak arkadaslar honda yenılendıkce zırwalamaya basladı örnek. accord berbat b1 goruntusu war . yanı eskı hondası olanlar prım yapıcagını bılsın ve satmasın dıyorum ,yenıler cok ıgrenc olmaya basladı soğmaya basladım honda dan
2002 yılında typer lar çıktıgında aynı bu arabaya verilen tepki gibiydi bu neya dolmuş gibi araba olmuş ek nın yanına bile yaklaşamaz motorda 2 litre çok yakar vsvsvsvs
Birkaç değişiklik ile görüntü çok hoş olabilir ama hiybrid olması büyük sorun bence keşke düz 1.6 125hp falan olsa ülke olarak daha yabancıyız böyle bir motora hele spor bir kupada böyle bir motor olması koşarak uzaklaşmamıza neden oluyor.
hibrit araçlardan vergileri kaldırmak lazım, yoksa bu fiyat düzeyinde bir anlamı yok. bisiklete binerim daha iyi :P
Bence araç çok güzel.. Hybrid olması daha da cezbedici geliyor şahsi fikrim; aracın hem görüntüsü farklı ve spor,hem de az yakıyor..üstelik dizel gibi tortor ses de yok.. Daha ne olsun ki? binlerce de parça cıkacağına eminim , modlu halleri enfes.. HKS Battery bile çıkar yani :P
Ciddi ciddi almayı düşünüyorum , yalnız tabiki 125 hp pek kesmeyecektir *****..Bunun motora falan bişi yapılır mı ki performans adına? Elimize alma ihtimali de yüksek gibi duruyor..
önümden geçti ne ara aldılarsa crz güzel duruyodu...
Honda CR-Z GT 2011 Model 65.000 TL Sahibinden satılık sıfır Beyaz renk - 58318141
adamlar almış satıyo bile![]()
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)