bp ve shell den %10 indirim mi alıyorsun?
Printable View
evet her ikisinden de.. neden şaşırdın? İşi paraya dökecek olursak o zaman onlar da adi ve ayıplı mal satıyorlar? Senin mantık bu şekilde çünkü?
senin şu "ucuz o zaman kesin bir üçkaat var bu işin içinde.. para kazanmayacak mı bunlar" mantığını açıklar mısın??
Nereden aldığın hangi bilgiler bunları yazıyorsun? Bu kadar ağır ithamda bulunuyorsan mutlaka bir dayanağın olmalı..
Cevap alabilir miyim?
onca kişi yazmış sadece 2 kişi memnun, kişisel olarak denedim kilometre bazında az gidiyor ve ardından bir istasyon sahibi ile muhabbet şansımız oldu ;) başka şeylerde konuştuk ama burda yazmayacağım, yukardaki yazım yeterlidir.
Shell e bağlı sağlam bir filonuz var demekki yada %10 iskonto palavra gibi :) shell in iskonto sistemini çok iyi biliyorum o yüzden %10 alıyorum diye heryerde söylemeyin sakın yoksa adama gülerler :)
Full den ust uste uc depo benzin alip 97 oktan benzini audi a3 1.4 turbo aracda (stok yazilimla )denedim ve avans,ignition timing ve maf degerlerinin loglarini aldim.
Avans vuruntusu neredeyse yok gibiydi o acidan herhangi bir sorun goremedim ancak benzin ilginc bir sekilde cok daha kisa surede bitiyordu sanirim kullandiklari katki ile alakasi olsa gerek ben benzinin cabuk bitmesinden dolayi kullanmayi kestim. incelemek Isteyenler icin loglari yukledim bakabilirsiniz.
https://docs.google.com/leaf?id=0B7z...iMDJh&hl=en_US Ignition timing,correction ,boost
https://docs.google.com/leaf?id=0B7z...5Nzdj&hl=en_US boost correction,maf readigs
memnun olan memnuniyetini olmayanda memnuniyetsizliğini dile getiriyor
tekrardan söylüyorum hiç memnun kalmadım aracımda bariz güç kaybı oluyor ve de çabuk bitiyor
Ben Full'den motorin alıyorum, bir sıkıntı yaşamadım.
"Full'den Eğitime 2.Destek! Okullar açılırken bütçenize destek için bugün 12:00-24:00 arası İst, Ank, Bursa ve Kocaeli'de %12 indirimle hizmetinizdeyiz."
900 tane aracımız var gayet yeterli bir rakkam sanırım iskonto oranı için.. ilave olarak 5000 adet de müşterilerimize verdiğimiz taşıtmatikler var.. Benim nerede, hangi pozisyonda çalıştığımı bilenler de bilir.. Palavra diyebilirsin keyif senin hiç önemli değil.. :)
İstasyon sahibi de biz böyle üçkağıt yapıyoruz şöyle dalavereler çeviriyoruz diye anlatmıştır sana eminim.. :)
Full benim babamın oğlunun firması değil, ancak;
Memnun olmamak farklı, bir firma hakkında ileri geri konuşmak farklı.. Söylediğiniz lafın nereye gittiğini, adamları neyle itham ettiğinin farkında olmadan, hatta hiç bir şeyin farkında olmadan işkembeden sallıyorsunuz..
Hiç bir firmaya *** atamazsın burada oturduğun yerden..
Üçkağıt yaptıklarına ilişkin elinde sağlam kanıtlar olmalı..
Full diye google dan arattırıldığında bu konu direkt görünüyor.. bu söylediğin sözler seni mahkemeye götürür.. Tazminat olarak da elinde avcunda ne varsa alırlar..
"Ucuz etin yahnisi yavan olur, bunlar ucuz ürün satıyor kesin bir dalaveresi vardır" mantığı kadar düz ve sığ bir mantık olamaz..
Elinizin altında internet var.. Araştırın biraz, bu adamlar niye ucuz satıyor, nasıl bir yapılanmaları var diğer firmalardan farklı olarak vs şeklinde araştırın biraz..
Selametle..
Engin depoyu fulledim 97 oktan psikolojik olqbilir ama banada bir garip geldi tirsmadim degil bayada bastim ama hala benzin eksilmedi cabuk bitmicekmis gibime gelmiyo yakitla ilgili herhangi bir sey olursa karsilayiloarmis hizmet veriyolarmis filan guvendik aldik bisey olmaz insallah
Valla Ahmet ben uzun süre shell kullandım.. Opet kullandım.. BP kullandım.. Halen de kullanıyorum Opet harici ara ara.. Benim günlük yaptığım km belli girdiğim trafik belli.. Benim ne kadar hassas olduğumu biliyorsun araba konusunda.. (sen de öylesin orası ayrı :) )
Menzilim ciddi arttı.. Önceden haftada 1 depoyu dolduruyordum, şimdi 2-3 gün sapıyor daha iyi gidiyor.. Psikolojik falan değil yani bariz ortada.. 97 oktan alıyorum.
Avans sesi ve performans düşüklüğü vs yok arabada da..
Direkt kasko yapıyorlar zaten arabaya akaryakıt kaynaklı bir problem olursa sorgusuz sualsiz bizim konumuz diye..
Onu geç hiç bir FULL de benzin istasyonu "sahibi" diye bir şey yok.. Tüm full ler Merkeze bağlı.. Hepsi kendi istasyonları.. "İstasyon Sahibi" diye bir kavram da yok dolayısıyla!
Adamlar filo satışı yapmıyor.. Öyle taşıtmatik vs gibi uygulamaları yok.. Tüketimden gelen güç olayı aslında bu.. Başka firmaların filo ismi altında yaptıkları iskonto oranını direkt tüketiciye yansıtıyorlar.. Ucuz satmalarının sebebi bu.. Ucuz etin yahnisi olayı değil yani konu.. Adamın aklını alırlar öyle bir şey olsa..
Benzin aynı benzin.. Bu güne kadar 30 depo almışımdır belki.. Bir sorun olsa bir kere öksürme yapsa, bir sorun olsa tamam diyeceğim.. O da yok..
Shell den de alırken BP den de alırken aynı indirimle alıyorum ikisinde de aynı para çıkıyorken cebimden niye az menzil gidenden alayım? Bazen kredi kartı dolu oluyor BP den alıyorum taşıtmatikle FULL den almıyorum, o zaman ciddi daha iyi hissediyorum farkı..
Bir de aynı etki (istanbulda olanlar bilir) Haramidere Marmara Honda nın önünde Total var (1 yıldır gidemiyorum o tarafa hala oradadır herhalde)
Oradan alınan benzin de çok iyi.. Bitmiyor.. O da merkeze bağlı(ymış)
neresi aracınıza iyi geliyosa ordan alın ben hep shell den alıyorum bi sıkıntı yok .shellde bize yakın zaten..
opetten sonra full deniyicem bende libadiye full bana yakın puan kampanyaları varmı peki?
Benim aldığım yer libadiye full zaten..
bende ataköy marinadaki full den alıyorum sürekli hiç bi sıkıntısınıda görmedim ramazan ayının ilk haftasında yalovanın ordaki uspetten almıştım 3.29 a litresi ondada aynı km gittim toplam olarak
Bende lpg ve arada benzin alıyorum hiçbirşekilde sorun çıkarmadı...
Lpg'de pek fazla bir performans kaybıda yoktu. 90 lira ile 550 km yol gittim lpge bitti ve ne tekleme nede başka bi sorunlar ile karşılaştım...
Dostum yaşın başın yerinde ama *** işkembe kelimelerini çok kullanıyorsun, burda herkez kendi görüşünü bildiriyor sana ne oluyor birden efeleniyorsun? istediğini koy depona umrumda değil benim derdim de değil ama biraz sankin ol ve efendi ol
Full Kurumsal Kart linki aşağıdadır, kursam satış yapmaz diyen arkadaşa gelsin :)
http://www.full.com.tr/Modul/FullCorporate/Default.aspx
Full Ticari Kart linki
http://www.full.com.tr/Modul/StaticP...?pc=FullTicari
1-böyle birşey yok çok emin konuşmuşsunuz bir araştırmanızı tavsiye ederim. nerdenmi biliyorum 2007-2010 benzin istasyonuna sıcak satış yapan bir firmada çalışıyordum. avrupa yakası 600 istasyon sorumlusu olarak içlerinde birebir sahiplerini tanıdığım transfer ücreti alıp geçiş yapanlar var.
2-bahsettiğiniz totaller doco petrol olarak geçmektedir doğrudur total'in kendi istasyonudur yakıt kalitesi çok güzeldir.
full'den benzşn almam almıyorumda, arabamın benzini bitsin yine de almam.
kaliteyi ucuza alamazsın hiçbir zaman bu anlayıştayımdır hele ki petrol benzin işinde :)
full nedir bilmiyorum ama lukoil den 98 oktan aldığımda knock göstergesi yerinden hiç kıpırdamıyor :) ben lukoil 98 oktan kullanıyorum gayette memnunum..