bi anlık gaflete düşerek ve mecburiyetten fulll97 aldım sanayi mahallesinden. araç 2defa stop etti dahada alıcağımı sanmıyorum..
Printable View
bi anlık gaflete düşerek ve mecburiyetten fulll97 aldım sanayi mahallesinden. araç 2defa stop etti dahada alıcağımı sanmıyorum..
bende aracı sıfır aldığımdan beri shell97 den şaşmam bir kere istanbul dönüşü kocaeli nden mecburen 95 aldım otobanda benzini bitirene kadar benim ki bana yetti. 97 yi ilk depoyu bitirdikten sonra keyifle kullanmaya başladım
geçenler de bir yerde okumuştum 95 ile 97 arasında fark yok diye. ama bence var hemde fazlasıyla var 97 de 97 başka bilmem
bu arada geçenlerde sabah ilk çalışmada araç boğulur gibi oldu , bi kaç sabah devam etti gaz yemedi bnzinde depodaki yakıt full 97 , bunun üzerine okuduklarım aklıma geldi shell95 aldım şimdi kontağı gösterirken alıyor :)
Ben bi 100 liralik aldim 20km sonra kendimi sanayide buldum. Kesinlikle almayin beyler.
bende çoğu yazılanları örtpas edip alıyodum ama en sonunda dank etti araba avans vuruyodu şimdi başka yerden aldım kesti bundan sonra almicam...
2'dir shell 97 alıyorum denemek için, cidden shell'in benzini daha farklıymış.[full'e göre]
Bütün 97 oktanlarda 95 yazar, çünkü katkılı yakıttır.
katklılı 95 diye geçer.
Bu kadar sorun yaşayan var neden genel merkeze şikayette bulunmuyorsunuz, bir kere opete bulundum ben adamlar getir arabanı deposuna bakıcaz diye tutturdular
bana da git bi serviste cektir 6 litre dediler, gidiyorum servise, biz cekmeyiz, kanitlayamayiz ki, bu hep boyle oldu dediler. gezici ekipteki eleman ariyor, yok abi biz cekmiyoruz falan, dedim napiyosaniz yapin ben daha ugrasamicam, istasyondan ornek almislar dun aradilar, kontrol ettirdik sorun yokmus diye, yapacak bir sey yok o halde kolay gelsin dedim kapattim :D Arabam hala cok yakiyor ama ona bir sey diyen yok :icon_wack