VAG grubunun kronik sorunlari arasinda sunroof..SU anki a4 um 3.vag grubu aracim ve hepsinde sunroof problemi var(di) .
Printable View
VAG grubunun kronik sorunlari arasinda sunroof..SU anki a4 um 3.vag grubu aracim ve hepsinde sunroof problemi var(di) .
a3 1.8t kullanıyorum. memnunum. üzülmemiş, yorulmamış, bakımları aksatılmamış bi 1.8t alırsanız sıkıntı yaşatmaz.
golf mk4 gti konusundaki sönüklüğe katılıyorum. çok severim ama bulması çok zordur, a3 bulması daha kolay.
sunroofum yok, sorunum da yok, hem de ağırlık merkezi yere daha yakın :D
Utku Vag grubunda bakımlı olduktan sonra km sınırı nedir? Mesela Rs tam bakımlı olsun isterse 180 190 binde olsun üzmez sahibini. 1.8T lerde bu km nedir hacı?
Sunroof sistemleri arıza çıkarmaya müsayit sistemler zaten.
Mesela, 1999-2000 öncesi kullanılan bazı VAG modellerdeki ABS beyinleri de elektronik ünitelerinden kaynaklı arızaya meğilli. Tamiri mümkün bir arıza.
Buradan bir arkadaş Passatında yaşadı, bende yaşıyorum şu sıralar.
Zaman ile herşey eskiyor :D Elden birşey gelmez.
Araçta ağır kaza bela olmadığı sürece sunroof sorunlarıda pek büyük olmaz. Uğraşmak istedikten sonra çözülemeyen sorun kalmaz.
Parça fiyatı mı?
Renonun yarı fiyatı diyebilirim.
Triger, kayışlar, gergiler, bilyalar, su pompası işçilik dahil 600 lerde,
Debriyaj seti 300 tl,
Pek çok işçilik renodan daha kolay.
Ve herşey renodan daha sağlam :)
Turbosu bozuluyor diyenlerin de ne yaptığını ben bilmiyorum.
125.000 km 'deki turbom sıfır gibi duruyor. Temizlense sıfır diye satarım. Korkulacak hiç bişey yok vagda :)
Bende Seat Leon 1.8T'cilerdenim :)
Kasasına bitiyorum, ama 26-27 gibi fiyatlar çok yüksek ve nitekim de satılmıyor.
Piyasası olan bi araç değil malesef.
komcuyuz biz anlamayız öle uk muka falan :) Konuyu daha fazla baltalamadan mk4 için güncel diyeyim
20v 1.8T motor, eğer düzgün ellerden alınırısa, korkuladan binilebilecek bir motor.
Dünya çapında 10 larca firma tarafından tuning ve upgrade parçaları mevcut.
Ufak bıdıklamalar ile uçmaksa amaç, orada biraz düşünmek lazım ama...
Öyle ufak bıdıklamalar ile uçulmaz 1.8T ... Biraz harcamak gerekiyor. Turbo+İntercooler+Yazılım vs... BElki dahala ilerileri standalone ecu ve daha iyi internaller, daha büyük üfürdeme ekipmanı.