Babacım dur hele:D Şu sıra sakin bir araba alıp 5 6 ay binmek gerek.Valide 3 5 kullansın etsin sonra satıp özümüze döneriz:D İŞte o zaman mk4 mü olur a3 mü olur Allah Kerim. Allah biliyor bana göre a3 mk4ten daha yakışıklı
Printable View
A3 'ü basıp BBS leri koymazsan çok çirkin :D
Benim ABSm'de sorun yok. Ama fiziğim iyidir evet :D
Hahaha diff kilidi sağlam orda sorun yok :D
evet malesef fiyatları yüksek temiz ve uygun fiyatlasını bulmak imkansız gibi gözüküyo şimdilik... :(
evet seat ve a3 te kafamda fakat dış görüntüsü golfün daha çok hoşuma gidiyor neden bende bilmiyorum :) onun için uygun bir fiyata bulabilirsem golf 4 tercihimdir
evet o ilanı görmüştüm gayet temiz bir araç fakat indirim yapması gerek 28 bin TL 140 bindeki bir golf için az para değil :) eski ama bu kadar nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamıyorum ya çok tercih ediliyor yada sahipleri memnun belki alan olur diye yüksek fiyattan koyuyor :)
Hic sunroof prblemi yasamadm yasayan gti li arkadasimda olmadi.. Ben aracimi 8 ay icinde satmassam eger cok uzun zamana yayilmis 3071 projesi dusunuyorum sanirim... Allahim sen soktun sen cikar bu beladan yarabbim :D
Km soranlara 170bin mildeki aracimiza 1.7 bar cont stock internallara 2871 ile bastik.3 yil kadar sadece yag su buji :) bilincli prof uygulama ve bakimla sorunsuz..