User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
68 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Golf mk4 GTI hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Golf mk4 GTI hakkında

Merhabalar,

şu aralar mk4 gti almayı düşünüyorum acaba kullanan yada tecrübesi olan arkadaşlar araç hakkında genel bilgi verebilirse sevinirim. Yakıt / performans oranı nasıldır sürüş hissi vs...
    birde günlük kullanmayı düşünüyorum bunun için uygun mudur merak ediyorum
    Two in the moose, one in the caboose.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beklediğin performans nedir,ne güçler bekliyorsun,birazda ona bağlı.birde fiyat aralığı nedir golf için.

Spook - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stock gti oldukca hantal. cayır cayır performanslı bir araç gibi düşünme. şehir içi ortalama 10lt ile gezersin. konfor olarak oldukca yüksektir. recaro koltukları vs çok çok iyi. sınıfının en dolu aracı. TR de farklı paketleri mevcut deri döşemeli normal döşemeli, cam ısıtmsız vs olan versiyonlarıda var. exclusive en dolu modelidir. stepnesi bile çelik jant öyle söyliyim

maskaran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bir gti 25.000 den aşagı yok bunu bilmeni isterim
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    temızı ucuz degıl gtı ların ne yazıkkı eger ıllakı ben gtı alcam demıyosan onun yerıne seat leon topsport alabılırsın, o da 1.8 t aynı motor k03s turbolu 180hp stock halı.dolularında sunroof,elektrıklı ısıtmalı derı koltuklar,elektrıklı katlanır aynalar,dıjıtal klıma,yol bılgısayarı,cruıse control vs... gıbı ozellıkler bulunuyor.1.8t sehır ıcınde ınsancıl kullanımla 8-9 lıtre yaktırılabıleck b motor,uzunda 6-6,5 lıtre arasında gıdıyor.Yazılım,egsoz,filtre ıle eger 150 lık GTİ ıse 190-200hp aralıgında tatlı tatlı kullanılır.

alperkirman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spook Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock gti oldukca hantal. cayır cayır performanslı bir araç gibi düşünme. şehir içi ortalama 10lt ile gezersin. konfor olarak oldukca yüksektir. recaro koltukları vs çok çok iyi. sınıfının en dolu aracı. TR de farklı paketleri mevcut deri döşemeli normal döşemeli, cam ısıtmsız vs olan versiyonlarıda var. exclusive en dolu modelidir. stepnesi bile çelik jant öyle söyliyim
    benimkinin öle

günlük kullanıma uygunluğu sana bağlı arkadaşım biraz şehir içi kasarak kullanırsan 450-500lira gibi bişey yaktırırsın aracına
    konfor olarak harika bir araçtır ama sana tavsiyem deri koltuk almaman kışın üşütmüyo koltuk ısıtıcısı var ama yazın pişiriyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alması zor bir araba tek tük temizi çıkıyor onların da fiyatları epey yüksek.

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben de bir ara kafaya takmıştım mk4 gti lara, hatta halen "acaba alsam mı" demekten kendimi alıkoyamadığım bir araç. şu an ankarada 2003 model 6 ileri çok güzel bir tane var. almaya niyetiniz var ise inceleyin derim. günlük kullanıma gelecek olursak, hem boyutları şehir içine uygun hem de gidişi olarak aşırı hard core olmadığı için her türlü şehir içi kullanılabilir bence. kaporta haricinde (kapı boyutlarının farklı oluşundan ötürü...) parça sıkıntısı da çekeceğini kesinlikle düşünmüyorum.

Volkswagen Golf 1.8 GTi 2003 Model 28.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 59113714

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç 28bin km de iken ilk sahibinden alacaktım ama kredim çıkmamıştı. yıl 2008 di. ozaman 29 civarına satılmıştı.hataya gitti oralarda kaldı sonra ankarya satılmış. Yanlıs hatırlamıyorsam doğuş ithali değildi ama eminde değilim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araç 28bin km de iken ilk sahibinden alacaktım ama kredim çıkmamıştı. yıl 2008 di. ozaman 29 civarına satılmıştı.hataya gitti oralarda kaldı sonra ankarya satılmış. Yanlıs hatırlamıyorsam doğuş ithali değildi ama eminde değilim.
    Nazilli'den giden araba mı bu Alper ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok Anılım ,nazillidekinin sahibi bir çocuktu askere gitmişti babası satıyordu galerici arkadaşına bırakmıştı onlada konuştum fiyattada anlaşmış gibiydim ama o arabaya ısınamamıştım.tampon ve kapı çıtalarının tümü siyah filandı..

gakko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haklısınız ben bu arabanın hataydayken ilan çıktığını hatırlıyorum ve sanırım o zaman da km si 3 haneliydi...

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fanatık dıyenler olucak ama aynı paraya kırmızı gtı yerıne topsport var daha dolusu
    Seat Leon 1.8T Sport 2003 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 46193527

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OAtes Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

şu aralar mk4 gti almayı düşünüyorum acaba kullanan yada tecrübesi olan arkadaşlar araç hakkında genel bilgi verebilirse sevinirim. Yakıt / performans oranı nasıldır sürüş hissi vs...
    birde günlük kullanmayı düşünüyorum bunun için uygun mudur merak ediyorum
    Bir kere sahibi oldumu vazgeçmesi çok zor

Ben İstanbul Levent teyim. Adres bölümün doğru ise bana çok yakınsın müsait bir zamanda buluşursak inceleme imkanına sahip olursun.

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modifiye şart, bence görsel olarak en sönük vw GTi... GTi yazıları olmasa, insan inanmaz.
    Mevcut ağılığı ile stock olarak çok muazzam kıvrak olmasınıda beklemek lazım iyi bir suspansiyon ister.

150HP yada 180HP stock makinalar ne kadar iş görür bilemiyorum ama 230 240HP aralığına getirdiğiniz taktirde ki bu rakam bile hatrısayılır harcama gerektirir muhtemelen. Yeterince hızlı olur.

Günlük kullanım için bence en güzel GTi... Sen gaza basmadıkça GTi olduğunu bile anlamayacak insanlar

Spook'un arabası bence çok güzel, r32 tampon ile estetik operasyon geçirdi sanki.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafa bulandırmak gibi olmasında a3 1.8T de düşünülebilir. O kasa gti sunroof problemi çok diye duymuşluğum var. Zamanında alıp 7 8 ay kullanan arkadaşımda sunroof sorunu yaşadı hatta

Safak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafa bulandırmak gibi olmasında a3 1.8T de düşünülebilir. O kasa gti sunroof problemi çok diye duymuşluğum var. Zamanında alıp 7 8 ay kullanan arkadaşımda sunroof sorunu yaşadı hatta
    Napıyormuş sunroof?
    Vag gurubu genelde aynı dönem araçlarda hep aynı markaların aynı model parçalarını kullanır... Muhtemelen a3 te de benzer sorun meydana gelecektir?

Edit:

mk4 ve audi a3...
    Rockwell ve Webasto markalarını kullanmışlar, baktım şimid benzer modeller ama parçalarda değişiklikler var.

MECOO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Modifiye şart, bence görsel olarak en sönük vw GTi... GTi yazıları olmasa, insan inanmaz.
    Mevcut ağılığı ile stock olarak çok muazzam kıvrak olmasınıda beklemek lazım iyi bir suspansiyon ister.

150HP yada 180HP stock makinalar ne kadar iş görür bilemiyorum ama 230 240HP aralığına getirdiğiniz taktirde ki bu rakam bile hatrısayılır harcama gerektirir muhtemelen. Yeterince hızlı olur.

Günlük kullanım için bence en güzel GTi... Sen gaza basmadıkça GTi olduğunu bile anlamayacak insanlar

Spook'un arabası bence çok güzel, r32 tampon ile estetik operasyon geçirdi sanki.
    Kesinlikle katılıyorum. Farkını gösterecek farklılıklar muhakkak lazım. En kötü ihtimalle, yazılım, egzos, filitre ve dv. Sonuç 200/210 hp

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Safak-e30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Napıyormuş sunroof?
    Vag gurubu genelde aynı dönem araçlarda hep aynı markaların aynı model parçalarını kullanır... Muhtemelen a3 te de benzer sorun meydana gelecektir?

Edit:

mk4 ve audi a3...
    Rockwell ve Webasto markalarını kullanmışlar, baktım şimid benzer modeller ama parçalarda değişiklikler var.
    Açıkçası a3 ile mk4 sunroof markalarını araştırmamıştım bende şimdi senden öğrendim. Vag grubu dediğin gibi özdeş parça çok kullanıyor.Özellikle motor turbo enjektör vs. Bendeki dediğim gibi kulaktan dolma ve bir kere denk gelme olayı. Maksat mk4 araştırıken bunada dikkat çekmek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)