işcilik 150 fazla ya.. ah bir istanbula gelsen, bir öğleden sonra ne var ne yok halledilir aslında abi
fantazi yapmayın yeter , ya reno servisine git, ya da daha önce rs mıncıklamış ustaya git.
yetkili servis ben arabayı içeri soktuğumda başına toplandılar bu ne ya diye.
know how olmasın yani.
resimdeki zımbırtı nasıl sökülüyor bilmiyorum.
üst kapağa yandan bağlanmış bir parça.
rs gibi parmak bile sokamadığın arabayı düşünürsen belki ön tarafı komple açsalar olabilir...
bilemedim.
ama üst emmeyiğ dediğim gibi sen bile sökebilirsin...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
üst kapakla ilgili hiç bir işlem yok.mehmet'in dediği şekilde yapılması gerekiyor.benim fikrim contalardan pek hava alacağını düşünmüyorum ki o teflon contalar taş çatlasın 2-3 aylıktır boşu boşuna bir masraf olabilir.
rölanti valfi yetkili serviste 250 küsür liraydı(alt üst bütün) daha önce bu konuya yada başka yere yazmıştım.rölanti valfinin orjinalinde alt ve üst parça birbirine perçinlidir.
Üst manifolt contası - 15-16 TL
Alt manifolt contası - 15-16 TL
Oring - 5 TL
Kelebek contası - 4-5 TL
Saygılar
heheaynen öle. selçuk ezberlemiş rs i adam artık.
bu arada ben hala kararsız kaldım. bugün bir ara düzeldi. tüketim nerdeyse hep 0 gösterdi. özellikle biraz bastıktan sonra. genelde asıldıktan sonra düzeliyor gibi tüketim olayı anlayamıyorum. video çektim ama kameranın hafızası doldu çokta uzatamadım. yarın daha detaylı bir video çekerim. ama bu şekilde genelde. 0-2 arası değişyor. hele hele yavaş giderken daha da fazla gösteriyor tüketim. 3-4 lt gibi.
P1010104 - YouTube
ya forumdan bilgim oldu bi arkadaş cvk rs almış tanımam etmem ama bazı şeyler var denildiği halde yokmuş falan, sen de aldın masrafı var gibi biraz.. ben nerede yanlış yapıyorum anlamadım neyi varsa anlatıyorum ne yaptıysam anlatıyorum acaba sahtekar gözüyle mi bakıyorlar?
anlamadım gitti..
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
senin sorunun aracına çok düşük fiyat yazman. millet kıllandı resmen. çünkü piyasası 17-18 dir. temizleri 19-20 eder bence. açıkcası bende alıcı olsam bu fiyatın altındakilere bakmam pek. başka bir sorun ise adanadasın hocam. istanbulda veya yakın bi yerlerde olsan o fiyata çoktan girmişti şimdiye. haftada 3-4 kişi gelirdi arabana bakmaya. ama adana olunca çekiniyor sanırım insanlar.
Bir kac sene gecmis ama, konusunu söylemek istiyorum.. Konu'da actım fakat yardım gelmedi.. Merhabalar, hayırlı geceler olsun.
Arac clio RS 172. yolda giderken 4dd'de devir kesiyor yani kesiciye giriyor ama kesici sesinden farklı bir ses arac gaz yemiyor ve bunla beraber km/h kadran saati hep 0'da. Ben baktım baya yorumlara filan benim sorunumla alakalı yakından uzaktan bir sorun göremedim o yuzden yazmak istedim. Yardım ederseniz, cok sevinirim..
InsidE 172
Renault Sport
E'RS
kadran için soketini kontrol edin, yerinden çıkmış olabilir. egsoz manifoldunun orda şanzımanın üzerinde bir soketi var. belki yerinden çıkmış olabilir. diğer problem hakkında bilgim yok malesef.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)