subabmıdır (vıdeo)???

Thread: subabmıdır (vıdeo)???

1. samet_61's Avatar

samet_61 said:

subabmıdır (vıdeo)???

arkadaslar bu arıza subab arızasımıdır? ustam subablar tırt dedı yaklasık subab fıncan 1000 lırayı bulur dıo aslı var mıdır ??? yapılmazsa ne olur yapılırsa performansta artıs yakıtta dusus olur mu:

Kanal von sametkara61 - YouTube

2. mehmetRS's Avatar

mehmetRS said:
    subap itici sesi bu.. şıkırtı yani. bu sıkıntının ilerisi ne olur bilmiyorum ama... bunun haricinde sanki birde daha arka planda bir vuruntu seside geliyor?

edit : 3 ve 4. saniyelerde uzaklaşınca algılanabilir bu vuruntu sesi sanırım.. benzetiyorda olabilirim emin değilim

3. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    trıger gergı rulmanıda ses yapıor cekıste sorunum yok performansta dusus yok da bugun bıraz benzınde sıktım sonrasında bu ses basladı naptık bılmıorum bana subab gıbı geldı

4. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    evet fıkrı olan yokmu guncelı?

5. By_HaNNibaLL's Avatar

By_HaNNibaLL said:
    sanayide sağir lakapli ustalar anlar bu seslerden bence bi o tarz insanlara göster

6. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    sagır deıl dırek kapagı actırcam tahmınımce subab ıtıcılerı yagsız kaldı ve egzantrıklerde sorun var bırde trıger gergı rulmanı eklenırse cok seslı koro ısten anlayan kımse yok mu ?

7. Günkut's Avatar

Günkut said:
    evet subap sesine benziyor uzun süre ayarsız gezdiyesen bozulmuş olabilir subapların tam emin degilim yinede bilen birisine mıncıklatmak lazım

8. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    ayarı otomatık yapar palıolar yaglı sıstem

9. erhann's Avatar

erhann said:
    gazla gecer

10. KMR2-GT's Avatar

KMR2-GT said:
    yanlış vites attın mı

11. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by KMR2-GT View Post
    yanlış vites attın mı
    yok ya genel olarak uzun zamandır vardı lpgde bınılmekten lpgden benzıne donunce bıraz devır cevırım dedım sıngırtı yukseldı

12. maskaran's Avatar

maskaran said:
    sesle anlaşılırmı ya 50 senelik usta mı var forumda git açtır belli olur
    Direksiyonda eşek varsa, motor kaputunun içinde kaç beygir olduğunun hiç bir önemi yoktur. SÜRÜCÜ:

13. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    dun sıka sıka gezdım bu ses baslamıstı kamer neyse sabah uyandım azonce calıstırdım ses yok bu ıtalyanlar da cıddı denge problemı var ))

14. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by maskaran View Post
    sesle anlaşılırmı ya 50 senelik usta mı var forumda git açtır belli olur
    actırmadan once yorumları alalım dedık var ole kırıklar adam sesle arıza soyluor denk geldım mersinde

15. levent's Avatar

levent said:
    bence de itici sesi, lpg de uzun süre kullandıysan yağsız kalmış olabilirler

16. samet_61's Avatar

samet_61 said:
    Quote Originally Posted by levent View Post
    bence de itici sesi, lpg de uzun süre kullandıysan yağsız kalmış olabilirler
    70 bın km eskı sıstem lpgde kullanılmıs arac ıtıcıyse ne yapcaz? varmı fıkrı olan

17. wordsman said:
    Subapların motor bloğına vuruyor sanırım,
    subap ayarıyla iş çözülür zannımca,

18. MR.GADGET's Avatar

MR.GADGET said:
    yağ seviyesini konturol ettinizmi .

19. battalgazi's Avatar

battalgazi said:
    Çalışma sesi dizel gibi yakıtta düşdüyse hiç ellem gardaşşş