utku sen hiç ses etme kardesmsölediklerine göre araban gayet az yakıp iyi gidiyor tavsiyemi es geçme bırak böyle kalsn
![]()
utku sen hiç ses etme kardesmsölediklerine göre araban gayet az yakıp iyi gidiyor tavsiyemi es geçme bırak böyle kalsn
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
kanka ben son 20 km her 4bini geçtiğimde düğmeylemi oynicam gına geldi evet az yakıyo top speed de de problem yok ama sağlıksızlık var niye halletmeyelim![]()
Vorsprung Durch Technik
kimse bişi önermedi musticimyardımlarını alırım varsa böyle yola cıkıp ayar yapacak birisi görüşebilrm
Bende atiker var... Çok memnunum ama muhtemelen kimse atikeri önermez.
Aracım benzinde 100 km'de 9.2 lt yakıt tüketiyor.(Fab.Verisi)
Bu lpgde iken 10 Litre oluyor. Hatta yeri geliyor ş.içi 5 Litre gazla 60 Km rahat gidiyorum.
2500 d/d 'dan evvel vites değiştirmiyorum. Gaza da tabiri caizsse yedire yedire basarım.
Yalnız bazen enjektör süresi ile alakalı debriyajı hızlı çekip stop ettirmeye yakın benzine geçiyor.
Kendini toparlayınca da anlık hemen tüpe geçiyor. O.b.k 'nın dediğine göre bunun olmaması mı lazım iyi bir ayarda ?
bakın yenı geldım eve b.duzu mıgrosun ordan cıktım torıuma dogru tırmanırken az bastım dırek benzıne attı sora kıtledım 100 fatıhe kadar kesmeden geldım kı 5 10km sı daha var bu harbıden sorun ıste sebebı ne caresı kımde![]()
Vorsprung Durch Technik
Bende hep yüksek devir kullanıyorum fakat benim benzine atma gibi bi olay olduğunu sanmıyorum yada bana öyle geliyor
LPg ışığı hiç yanmıyor yada alt devire geçince. lpgye geçince çıt die ses geliyor o ses felan gelmiyor yani
Bu dediğiniz benzine geçme olayı her araçta mı oluyor acaba. Benim atiker olması lazım markası
kardesım bende bu sorun lpg yı ılk taktıgımda yoktu hanı bıttıgı zaman otuyodu gecıyodu benzıne tekrar lgpye alıp trafıkte dur kalk en cok 5 km daha gıdebılıyodum sımdı ne dıyorum torıumun orda attı benzıne bende dıt dıt dıt dıye otuyo ısıklar yanıp sonuyo sen ok dıye tusuna basana kadar bastım tekrar basıp lpg ye aldım kıtledım yuze fatıhe kadar oyle geldım bu nasıl bıseydırnormalde ayarımdan memnunum 23krs yakıyo suan saka yapıyo top speeddede kesılme yok ama bu 30 km kala benzıne gecmek ne demek nerden baksan ıcınde daha 4lıtre gaz var
Vorsprung Durch Technik
60bin km'yi devirdik E320'de Zavoli sistemle..Gidisinde de hic sorun yok hala masallah.. Benim montaj yaptirdigim yeri tavsiye ederim sana Serkan, ismini hatirlamiyorum ama Bostanci Sanayi'de VW Tech'in hemen sirtindaki LPG'ci![]()
tarık zamanında neden tavsiye etmedn![]()
ayar için diyorsan müsait zamanımda ilaki giderim![]()
kendim yapıyorum
ben sana orayi soyledim gibi hatirliyorum yahutee montaj zamanindaki konularinda yazdim sanki, Allah Alla
![]()
ben bakima gittigimde ayarina da bakiyorlar ediyorlar, daha bi sikinti olup da gitmedik cok sukur
22-24 kurus civari, sakin kullanim. tapagaz 35-38 kurus(sehir ici)
hizli uzun yol 26-27 kurus
onasıl bi sakinlikmis 22 kurus![]()
MAŞALLAH tarık
Serkan bujilerin ne senin?LPG bujisi takmayı düşündün mü?
Dün schumi bahsetti , nette araştırırken o.b.k'nın dh'de ki yazısına denk geldim.Hsonu varsa eğer alıcam bosch'tan.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)