User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Clio sport 1.6 16 v - 1.6 RXT

baha38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Clio sport 1.6 16 v - 1.6 RXT

Arkadaşlar si bakıyorum ama bulamadım ve her geçen gün binbir türlü araç aklıma giriyo bütçem en fazla 12.000 TL clio sportlara bakmaya başladım özellikle sitede bitane vardı siyah bbs jantı çok yakıştırdım. Sizlerden öğrenmek istediğim 1.6 RXT ile 1.6 16 v sportların donanım olarak bi farkı varmı? Biri tek kapı biri 4 kapı tek fark bumudur? bide baktığım ilanlarda kadranları ortada 220 olan var sağ tarafta konulmuş 260 olan var bunların farkı ne. Fransız türk yapımı olayı varmı bunlarda? Bu araçları kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi acaba 3 haftadır arabasızım..

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek fark bu değildir, sportların bir cogunda deri kumaş koltuk vardır, güc farkı vardır, sportların şanzıman oranları biraz daha kısadır, tek kapıdır evet.. bazı sportlarda sunroof bile varmış ? öyle duymustum ama net bilgim yok, hoş bazı rxt gibi araclarda da var.. ama ben olsam sport alırdım. kadran 240 dır sportlarda, headers yazılım filtre ile güzel sonuc alan arkadaşların sayısıda öyle az değil. eski arabam 1.6 sporttu ve gerçekten cok güzeldi, halen bir tane denk gelse halen düşünürüm acaba binsemmi diye

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
    1.6 Sportlar 16 valf 107 Hp

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
    buna ilaveten 1.4 RXT ler 16V 100 hp'dir.. bence ya 1.6 16V tek kapı al ya da 1.4 RXT al..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 lere hiç bakmamıştım ya 1 haftadır ankarada kaç tane si baktım ama artık hondaya binmiycem clio ya karar verdim tek kapı sportlar çok hoşuma gitti. 1 senedirde 3 tane honda tek kapı arabaya bindim satışta hiç sorun yaşamadım. Clio nun tek kapısı satarken sıkıntı çıkarırmı acaba onu bilemedim bizim Kayseride zaten hiç yok şuanda tek kapı clio Özellikleri çok hoşuma gitti yol bilgisayarı dahi var 11-12 liraya bukadar özellik çoğu arabada yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ToNy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 Rxt ler 8 valf 92 hp
    Ben rxt leri 16 valf sanıyodum o zaman 1.6 tek kapı mantıklı siyah bulursam özellikle bide dikkat ettim sunroof 2002 lerde var genelde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 lere hiç bakmamıştım ya 1 haftadır ankarada kaç tane si baktım ama artık hondaya binmiycem clio ya karar verdim tek kapı sportlar çok hoşuma gitti. 1 senedirde 3 tane honda tek kapı arabaya bindim satışta hiç sorun yaşamadım. Clio nun tek kapısı satarken sıkıntı çıkarırmı acaba onu bilemedim bizim Kayseride zaten hiç yok şuanda tek kapı clio Özellikleri çok hoşuma gitti yol bilgisayarı dahi var 11-12 liraya bukadar özellik çoğu arabada yok
    artı 1.6 16V cliolar çok az benzin tüketir.. vtecR görkem konuyu görürse seni bilgilendirecektir..

ToNy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Clionun tek kapısıda gayet revaçta olan bir arabadır...
    Söylediğin gibi yarı deri kumaş koltuklar, 4 airbag, abs, yol bilgisayarı gibi özellikleriyle birlikte Renault'un en değerli motor tiplerinden olan K4M e sahiptir...
    Kronik arızası rolanti valfidir, Onun dışındaki arızalar genelde kullanıcının aracına iyi bakmamasından kaynaklanır, Parçası ucuzdur temini kolaydır...
    Aslanlar gibi 107 Hp si vardır, her hp yi son damlasına kadar hissettirir...
    Şehir içi ortalama normal kullanımda 7,5 - 8 litre gibi bir yakıt tütekimi vardır...
    Daha aklıma gelen birşey olmadı, Temiz bir sport eminim seni tatmin eder...

Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    headers yazılım filtre ıle hangı araclarla yuruyebılır bende clıo tek kapı dusunuyorum honda pıyasası aldı basını gıdıyor artık ..

pesimist206 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesınlıkle 1.6 16 v sport cok mantıklı bır arac gecen sene sızın gbı sı lere 1.4 ıs lere baktım bulamadım tek kapı bır clıo aldım satılıga cıkardıktan 1 hafta sonra satıldı ılk gelen aldı yanı donanım olarak gercekten basarılı chıp fıltre egzoz ıle gayet tatmınkar devırlenmesı ıvmelenmesı herseyı yerlı yerındeydı...yakıt olarakta sehır ıcı 8 9 arası bır sey yakıyordu agresıf kullanımda...
    34 EM 123

AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..

hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    headers yazılım filtre ıle hangı araclarla yuruyebılır bende clıo tek kapı dusunuyorum honda pıyasası aldı basını gıdıyor artık ..
    headers düz boru filtreyle desteklenirse yazılım iş görür 1.6 sportta ama.. sadece filtre düz boru chipten pek verim alamıyorsunuz malesef.. ban yapıştırsam 10 beygir alırım gibi bir motoru yok, o yönden hondalar bir adım önde sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı modhib Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.6 16V'ler için egzantrik de var..

CATCAMS racing parts [camshafts-valve springs-retainers-connecting rods]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tabiii colombo barianiler felan var unutmusum bunları.. hardcore olayına girilecekse alternatif çok yahu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır kararım kesin 1.6 16 v tek kapı sport alıyorum bildik etttik varsa düşünebiliirm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdır kararım kesin 1.6 16 v tek kapı sport alıyorum bildik etttik varsa düşünebiliirm
    Ben şunu tavsiye ederim.
    Kazasız boyasız.Kapılarında kapı vurması ile ufak tefek göçükler var.Bi ön lip ister.Bakımları yapılmış.Döşemeleri çok iyi durumda.Tavanda daha yeni yeni hafif grileşme başlamış yani yanık izi gibi.Belki boya koruma ile kurtarılabilir veya geciktirilebilir.Ufak göçklern de vakuma ihtiyacı war. En azından kazsız boyasız ne işlem görürse elinde görür Araç şuan konyada. Bi arkadaşım baktı onun için bakmıştık.12.500den aşa bırakmıyor sahibi.

Renault Clio 1.6 16V 2000 Model 13.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 59940639
    Önden ok gibi arkadan b.k gibi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wössnerden 12.7cr piston da var.Tfc racing kolu da var abi.Şükür var var da güzel paralar
    Ne verir nasıl ayar tutturulur önümüzde örnek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Wössnerden 12.7cr piston da var.Tfc racing kolu da var abi.Şükür var var da güzel paralar
    Ne verir nasıl ayar tutturulur önümüzde örnek yok
    yaşım genç olsa alır yüklerdim bir tane piston miston bu speklerle 106 ile yürür..

modhib - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Far yıkama varsa mercekli far da olması lazım.Önden kazası var muhtemelen.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)