User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
100 sonuçtan 96 ile 100 arası

Konu: megane 3 boya sorunu

onuryrd
    Misafir
    Alıntı Serkan_UR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yazkki bilirkişiler gerçekten bilir kişi olmayabiliyor ve dediğiniz gibi bir tanıdıklık vs söz konusu ise de bu şekilde saçma sapan bir rapor çıkabiliyor halbuki dediğiniz üzere 1. ayında başlamış bursadaki aynı marka model araca sadece sizmi sahipsiniz herkezde bu problem varmı diğer markalarda varmı vs vs vs...Aslında durum çok çok açıkken ne yazıkki mahkemelerimizinde yoğunluğundan ötürü hakimler her davaya tam hakim olamadan bilirkişilere göre karar vermek durumunda kalıyorlar.Ve bilirkişininde niyeti adalet değilse sonuç olumsuz oluyor ne yazkki..Davaya itiraz yolu kapanması ilginç geldi bana kolay kolay bu şekilde bir karar çıkmaz mutlaka bakmıştırsınız ama hukuki olarak devam ettirme yoluna gitmek lazım bu durumun sizden kaynaklanmadığı çok açık....

edit:
    birşey merak ettim
    bilirkişi doğal etkenler değilde size özel sizinle alakalı bir müdahele olduğunamı kanaat getirmiş yani aynı marka model araçların emsal tutulamayacağı bir etkenmi belirlemiş..

Yazık gerçekten Allah kolaylık versin
    Avukatın yazdığı tam olarak şu

"Mahkeme "teknik olarak raporu çürütecek bir şey yok" diyerek davanın reddine karar verdi.

Davayı temyiz etmek isteyip istemediğinizi yazılı olarak bildirmenizi rica ederim.

Şahsi fikrim konu teknik olması nedeni ile bilirkişi raporunun dışına çıkılmayacağı yönünde. ancak teknik destek bulabilirsek belki işimize yarayabilir".

Yani davayı temyiz hakkım var; ama bilirkişi kesin bir dille kullanıcı kaynaklı dediği için bir anlam ifade etmeyecek davayı sürdürmem. Ancak benzer bir davadaki aksine alınmış bir bilirkişi raporu gerekli.

Benim davamda bilirkişi araç kuş pisliği veya ağaç reçinesi gibi dış etkenlere maruz kalmış ve kalmaması gerektiği aracın kullanım kitabında yazıyor diyor ve hatayı bende buluyor. Halbuki daha önce de yazdığım gibi ilk ayda sıkıntı olunca en yüksek önemi gösterdik aracın temizliğine.

Dediğiniz gibi mahkeme bilirkişi raporunu esas alıyor, hiç düşünmüyor bunca araç varken etrafta, sadece bu aracın bu kadar çabuk dış etkenlerden etkilenmesi normal değil diye.

Bu arada karşı taraf olan Renault davaya bile gelmedi, o kadar eminler mahkemenin kararına demek ki Muhtamelen başka şikayetlerde de aynı sonuç çıktı. Yeşil arkadaşımız şanslıymış bu konuda.

MEGFB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servisler uğraştırıyor valla adama bilmiyormuş muamelesi yapıyorlar tebrik ederim ben olsam dava ile filan uğraşmam son model versinler fiyatında bir değişme yok zaten

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Plastik aksamdaki boyaya dikkat etmedim de (tamponlar), bizim Corollada kimi zaman kuş lekesi falan olupta su tutacak olduğumda videodaki Clioya tuttukları gibi su tutuyorum ben 8 yıldır böyle bir şey görmedim.

Geçmiş olsun sizlere, dayımın damadının ailesi izmirde renault plaza sahipleri, damat bile der renault'un ömrü max 3 yıldır diye.. Sıfır alıp 3 yaşını doldurmadan satıcaksın der.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğru söze ne denirki kesinlikle doğru garanti bitmeden satmak lazım bizden artık geçti zaten dediğim gibi tek güzel yanı az yakması.

rene54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane 3 lerin tümünde su bazlı boyamı kullanılıyor yerli ve ithal ? bilgisi olan varmı acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)