Arkadaşlar Türkiye'ye ne zaman gelecek Golf VII asıl önemlisi fiyatı nasıl olacak tahminen?
Printable View
Arkadaşlar Türkiye'ye ne zaman gelecek Golf VII asıl önemlisi fiyatı nasıl olacak tahminen?
Cm,mm olarak bilmiyorum gerçekten ama 5 ile 6 yanyana durduğunda hangisi 5 hangisi 6 anlayamıyorum şahsen.Arka diz mesafe farkıda bagaj farkından kaynaklanıyor.Megane'de bagaja önem verilmiş biraz daha doğal olarak arka koltuk diz mesafesi daralmış onun farkındayım tabikide
renk cok güzel,
Sonunda gti jantlarını güncellediler
keske güncellemeselermis,daha kötü olmus..
Aracın önü biraz yumuşak olmuş.
Düşündüğüm araçlar arasında golf 7 ama dizel motor rakiplerin gerisinde kaldı gerçekten :(
kaynak: hürriyetAlıntı:
7'inci nesi Yeni Golf, 2 Kasım’da başlayacak olan Autoshow’ta Türk müşterilere tanıtılacak ve fuarın hemen ardından satışa sunulacak. Türkiye’de üçü benzinli, biri dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunulacak olan Golf'ün 105 beygirlik 1.2 TSI motorlu versiyonu 42 bin 900’den başlayan fiyatlarla satılacak. En üst versiyon 105 beygirlik 1.6 TDI ise Highline donanım paketiyle 68 bin 900 TL’lik fiyat etiketine sahip.
69 bin tl manueli mi yoksa :D çüşünüz
Dsg highline sanırım 75 civarı olur eğer manual 69 ise. Bu piyasa şartlarında normal bana göre gt line megane en dolu hali 67.5.
70 bin ne ya OHAAAA!
ÖTV nin konuyla alakası yok, orta sınıf araç alacak kesim yok artık, varlıklı kesim 2. araç olarak bu tarz araçlara yöneldiği için fiyatlar arttı.
Halen diyorum şuanda sınıfında tek o araç herşeyiyle ama kötü bir döneme denk geldi.Sadece gtline değil genel araç satışları ölü noktada ötv aşırı yüksek kimse parasını biryere yatırmak istemiyor.
Aracımı aldığım bayii 130luk geldiğinde beni aradı, baktım araç çok güzel mavi hb bütün paketler var( şerit takip asistanı o zaman konulmamıştı) bırakayım dedim arabamı üste ne kadar vereceğim 30 bin tl deyince hadi eywallah dedim.
alman grip programi test etmis,
http://benyunus.com/fiyatlar.jpg
Maşallah maşallah
videoda ki navigasyon sadece 2700 Euro :)
Açılır tavan değil cabrio golf mübarek 2700 tl :)
Boşline dsg dizel 65 nerdeyse..fazla fiyatlar bence.
Hertürlü satacağına inanıyorum golf'ün her zaman belirli bir alıcı kitlesi var.Çizgileri ve boyutları da olması gerektiği gibi oldu.
Fiyatlar epey pahalı , gerçi bütün araçlarınki pahalıda neyse...Ben bu paraları vereceğime 2.el sıfır ayarında d segmenti alırım bu paralara...
Bence guzel olmus begendim... Fiyat konusuna gelince bence cok abarti degil fiyatlari tabi bizim guzel vergilerimiz bu hale getiriyo bu fiyatlari. Reno meganla falan karsilastirilicak bi araba degil hayatimda yaptigim en buyuk salaklikti megan kupe almak.. Gidip golf e bakmistim kendime yedirememistim bombos arabaya 46 bn tl vermeyi.. Aldigim dersler yetmemis gibi gidip megan kupe almistim..
Standart donanıma eklenen yeni güvenlik donanımları ve yeni teyb gibi özelliklere rağmen fiyat gerçekten güzel. Bende ilk başta yüksek demiştim ama kalite,konfor,güvenlik eskisine oranla kıyaslanamayacak kadar iyi. Test sürüşünü de yaptım eğitimini de aldım. Yeni A3,Yeni bmw 1 serisi, Mercedes A serisi gitsin kumda oynasın diyebilirim. Testini yapıp aracı yakından inceleyip araca göz atacak herkes bu yazdığım satırlara +1 yorumunu yapacaktır. İyi forumlar. Tebrikler Volkswagen bizi bir kez daha yanılttın...
Fuardan sonra bence Aralık gibi siparişler alınmaya başlar
Yolda gelecek araçlarımızdaki opsiyon ve sipariş durumu ;
http://f1210.hizliresim.com/12/q/f5lt6.jpg
İlk gelecek araçlar Halojen farların üretim ve testleri tamamlanamadığı için tamamı bixenon farlı gelecek. Bixenon farlı almak mecburi gibi olduğu içi Doğuş otomotiv Almanya ile bu konuda anlaşıp ilk gelen araçlarda uygun fiyattan verilecek. Bixenon farın müşteriye maliyeti 1.300 TL olacak. Hadi alan herkese hayırlı olsun şimdiden..
Yeni navigasyon sistemi mükemmel olmuş Rns510 bile şuan harikayken bu yeni nesil arabayı tamamlamış bitirmiş. Fiyat pahalı fakat 64gb ssd olması bile 10 yıldan fazla kullanılacak gibi :) gold değilde yeni poloyu beklemedeyim
Epey de araç geliyormuş :) xenon fiyat farkı verilmeyecek olması avantaj olmuş ilk alanlara...
Herkes de dizele yönelmiş iyice
Doğru bende düşünüyordum arabayı bile gerçekte görmeden nasıl direkt sipariş veriyor insanlar diye
Araçlar geliyor olduğuna göre Aralığa sarkmaz sanırım