Kasım 15-20 arasında bayilerde olacak araçlar var. :)
Printable View
Öncelikle düzeltiyorum daha üretim planına alınmış opsiyonda veya siparişte 1.2 tsi yokmuş. Hadda araç kotasında 1.2 TSI'ın düz viteste gözükmüyor şu an için.
Sizin sorunuzun şu an için hiç bir cevabı yok malesef. Bu sorunun cevabını şu an için Türkiyede 1-2 isim hariç kimse bilemez..
Araç oluşturma fln yapmışlar sitede 5-6 tane 18 jant seçeneği var herhalde öyle olucaktır
Araç oluşturmayı neden mikro siteye koymuşlarki , ara ara zor buldum :)
Buradan girebilirsiniz...
birteksey.com
Tesekkür ederim. Arac oluşturmada bütün jant seçeneklerini koymuşlar ama doğuş bu ne yapıcağı belli olmaz :)
http://a1210.hizliresim.com/12/r/f6kl5.jpg
Almanya sitesinden teknik verilerini inceledimde , vw cidden aşmış artık bu işi...
Volkswagen - Accessories for the Golf - YouTube
1:14 halojen farlı golf 7 yi görebilirsiniz. O bixenondan sonra harbiden evde yok :D
video çok güzelmiş. erkeklerin ullandığı bluemotion gibi birşey galiba.
Golf 3-4-6 gerisi hoşuma gitmio buda o kadar güzel gelmedi bana...:)
Yeni Golf 1.2 TSI BMT 105 PS Comfortline 45.600
Yeni Golf 1.6 TDI 105 PS Comfortline 57.600
bir dizel motor 12.000 lira farkediyor demek? içine altın mı koyuyorlar bu dizel motorların?
Siciroccoya benzetilmiş gibi sanki
Hadi hayırlı olsun.. :)
http://a1211.hizliresim.com/13/2/fjzds.jpg
ilk defa bir golfü beğendim:)baya güzel olmuş
Değişiklikler olacaktır bence opsiyonel listesinde ?
aksesuar videosu güzel olmuş, canlıda fikirler değişebilir gibi ama ben hala leon u bekliyorum açık ve net :)
bence güzel değil. + gti jantlarını yıllardır beğenemedim hiç
Araç highline donanım olmasına rağmen beklediğim kaliteyi bulamadım pek...Belkide ben fazla şeyler bekliyordum ondanda olabilir...:)Arabanında başı fazla kalabalıktı tamda inceleyemedim ama yinede satar bu Golf...Kemik alıcısı hazır çünkü almaya...
laciverti bende beğendim ama bırak incelemeyi aracın yanına yaklaşamadım bile kalabalıktan.. bayada ciddi alıcılar vardı.. A3 ile Golf arasında kalmış bi çok kişinin konuşmalarına şahit oldum :)
Mavi renklerine pek ısınamadım ama gri ve beyazı hoş duruyor.Yine sınıfında en beğenilen olacaktır eminim
Yakıt olarak 140luk çığır açmış resmen 1.2 tsi kadar yakıyor , 8.4 snde 0-100 yapıyor :)
11 kasım sabah 11.00 gibi Samsun sahil yolundan gidiyordum ki ne göreyim :)
golf 7'ler aşağı indiriliyor , TIR'dan :)
metalik gri vardı bir tane ... maşallah ...
Arka kapıların iç döşemesi önlerden farklı olarak sert plastik, tam bağımsız arka süspansiyon yok, orta konsol leonun az değiştirilmişi, küçük hacimde maliyeti yüksek olan çift şarj motor yok. kısacası golf 6'yı çok ararız.
Bence satıcak başarıyada ulaşıcak.İçi adım kadar eminimki leon'dan 10larca kez kalitelidir.Resimlerden bile anlayabiliyorum aslında.Kırmızı veya beyazı alınıp yay+jant harika durur
valla ilandaki harika görünüyor.
Bizim evdekilerde polo bakıyorlardı vazgeçtiler 1.2tsi bluemotion dsg golf 'u gördükten sonra.Vw nin sitesinde istediğimiz model 49.900 yazıyor fiyatı uygun geldi acaba yakıtı nasıl olur varmı bilgisi olan.Şuan sipariş vericek olsak çok uzun tarihlere kadar sarkarmı acaba,yani bunu neden dedim diye sorarsanız 1.2 golf mu olur filan fazla talep olmaz diye söyledim.Birde biz hiç sıfır araba almadık 49.900 e aldık bunun plaka ve diğer masrafları ne kadar olur,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.Saygılar :)
Bayii'lere geldimi araçlar arkadaşlar ?
Ben 1 hafta önce eskişehir plaka gördüm birtane :)
Bayilerde var şuan en azından benım gittiğim bayide vardı :)
Bayilere dağıtımı yapıldı, hatta büyükşehirlerde test araçları da var.
geçen pazar gördüm plakalı. çok detaylı görmedim ama sanki eskisi gibi kalıplı gelmedi gözüme. arkadaşlar da katılır mı bana bilmiyorum.
Fuarda da inceledim, bayide de inceledim iç mekanın güzel olması dışında ve arka koltuk oturma pozisyonun rahatlaması dışında bir ekstrasını göremedim 6 kasaya göre ki kişisel olarak dış tasarımını hiç beğenmedim.
Ön çamurluktan gelen, kapılarda devam eden keskin çizginin arka çamurlukta olmaması, arka çamurluk macunla düzeltilmiş gibi göze hoş gelmeyen bir etki yaratıyor bence.
geçen florya mez e uğradığımda ellerinde baya vardı
bixenonlu falan dneilen gibi ama eskisi daha güzel duruyor dıştan sanki ?
onden uzaktan bakınca jetta havasında alışmak zaman alıcak :)
tokuuu cıktı bu ısınn :)