Öndeki zımbırtı akıllı frenleme muabbetiymiş arkadaşlar
Öndeki zımbırtı akıllı frenleme muabbetiymiş arkadaşlar
GOLF GTI 2013
VW Golf VII GTI (2013) - Bilder - autobild.de
Ne oldum demicen ne olucam dicen
Instagram: 42emre
Hatlarını birazcık daha köşeli hale getirmişler. Tek kapılı versiyonun yan arka camları daha keskin bir hal almış, bu yönden başarılı buldum. Genel olarak değerlendirince mevcut golfün makyajlısı gibi görünüyor ilk bakışta, tabii şasi ve yürürde komple değişim var, ama aracın dış görünümünde bu kapsamlı değişim izlenmiyor?? VW stratejisi bu, başarılı satan modeli değiştirme, dizaynıyla fazla oynama... Tamam porsche 911'in genel tasarım çizgisi 30 yıldır aynı, buna itirazımız yok, çünkü harika bir dizayn... Ama golf'ün öyle ahım şahım bir dizaynı, orantısı da yok, kutu gibi HB bildiğimiz.
Ben asıl Scirocco'da bir yenilik olacak mı, olursa dizaynında ciddi bir değişikliğe gidecek mi VW tasarım stüdyosu onu çok merak ediyorum...
Golf 6 çok ufaktı boyut olarak , 5 bile yanında üst sınıf gibi duruyor nerdeyse.7de olması gerektiği gibi olmuş bence
Sen 6 veya 5 e bindiğine eminmisin ? 5 ile 6 nın boyutları aynı zaten. İkincisi ikisininde iç mekanı sınıfının (son nesil i30-7-ceed vs) çıkana kadar en ferahlarındandır. özellikle Megane Golfun yanında iç mekan olarak baya baya dar kalıyor. Hele arka koltukları sölemiyorum bile.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Arkadaşlar Türkiye'ye ne zaman gelecek Golf VII asıl önemlisi fiyatı nasıl olacak tahminen?
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Cm,mm olarak bilmiyorum gerçekten ama 5 ile 6 yanyana durduğunda hangisi 5 hangisi 6 anlayamıyorum şahsen.Arka diz mesafe farkıda bagaj farkından kaynaklanıyor.Megane'de bagaja önem verilmiş biraz daha doğal olarak arka koltuk diz mesafesi daralmış onun farkındayım tabikide
Düşündüğüm araçlar arasında golf 7 ama dizel motor rakiplerin gerisinde kaldı gerçekten![]()
kaynak: hürriyet7'inci nesi Yeni Golf, 2 Kasım’da başlayacak olan Autoshow’ta Türk müşterilere tanıtılacak ve fuarın hemen ardından satışa sunulacak. Türkiye’de üçü benzinli, biri dizel olmak üzere dört farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunulacak olan Golf'ün 105 beygirlik 1.2 TSI motorlu versiyonu 42 bin 900’den başlayan fiyatlarla satılacak. En üst versiyon 105 beygirlik 1.6 TDI ise Highline donanım paketiyle 68 bin 900 TL’lik fiyat etiketine sahip.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
69 bin tl manueli mi yoksaçüşünüz
Dsg highline sanırım 75 civarı olur eğer manual 69 ise. Bu piyasa şartlarında normal bana göre gt line megane en dolu hali 67.5.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)