Aşırı derecede çirkin. Yeni nesil araçları ve özellikle gelecek yıllar için hazırlanan prototip araçları hiç beğenmiyorum, ufo gibi. Old school rulz.![]()
Aşırı derecede çirkin. Yeni nesil araçları ve özellikle gelecek yıllar için hazırlanan prototip araçları hiç beğenmiyorum, ufo gibi. Old school rulz.![]()
bugatti, koenigsegg, donkervoort gibi özel markaların içerisinde gözüme en çirkin gelen pagani'dir. direksiyondan koltuklara, tamponlardan motor bölmesine kadar her yeri kıvır kıvır olur mu arkadaş bi otomobilin? cılkını çıkarmak tabiri fazlasıyla yerini bulmuş bu aracın tasarımında.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
arabanın içinde yarım saat otursan gözün yorulur heralde![]()
Yiğit ÇEVİKER-Samsun
16 JDM 76 Civic SiR Knight Rider
55 DM 620 İncredible Civic
55 SP 688 Bmw E36 3.20Ci
55 LB 949 206 Rc Diesel
06 CBS 65 206 Rc Diesel
55 AAY 95 Corsa 1.7 Dti Project...
adamları takdir etmek lazım belgeselde izlemişdimde ufak garaj gibi bir yerde araçları yapıyorlar..
butik üretim ayrı bir şey bizde yapabiliriz keşke bizdede butik üretim yapabilicek kapasitede insanlar olsa..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aracın direksiyonunu aksarayda 20 liraya satsalar pagani nin olduğunu söylemeseler x marka diye koysalar kimse almaz![]()
önü rezil olmuş :S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)