PM atıyorum :)
Printable View
ıns hemen cevap verırler emre :) esas genel mudurle konusabılırsen özcan beyle cok cok ıyı olur.
Çok pahalı :D
araba çok iyi özellikler süper fiyat muadilleri ile hemen hemen çok yakın...
fiyat pahalı ama türkiye piyasasına göre normal...
Sti sedan 242000tl iken bu arabanin 110000tl olmasi cok dogal ))
Burada hb sti ile motor indirmeyen kalmamisken (60000$ a sifir sti satamiyorlar)
Rusyada beklenen satis fiyati baz olarak 40000$
Kırılgan 2.5litre demode motoruyla sti ın 240bin tl olup, evo nun eskidiği 2013 yılında yeni astra opc ile yeni hyundai genesis coupe (274hp) 110-120 bin tl tahmini fiyatları ile en iddialı gelen modeller.
wayyy beee çok iyi :D
güzel araba masallah.hadi hayirlisi diyelim o zaman kardesim.
güzel tercih olur emre :) inşallah olurda
110 lira olayı biraz yukarda gerci opc ler hep boyle nedense corsanında fiyatı yuksektı.
ama guzel olmusmu hemde cok :D
iç dizaynı mükemmel gözüküyor
Aracin fiyatini malesef ogrendim.
48.590€ anahtar teslim, opsiyonel panaroma tavan ve infinity ses sistemi dahil 51.250€ :(
11 hafta teslimat suresi varmis bir de..
123.000 TL cok fazla benim icin- klasman icin hadi neyse de.
Lansman vs indirimi de yokmus.
bu tavan acılmıyor dımı eskı gtclerdekı gıbı yanı :D baska ne opsıyonelı varkı arabada emre en fullumuymus bunlarda eklenırse? baya pahalı 120 bın ya hakkatende ındırımde yoksa ohoo bu ne ya ınsıgnıa opc alalım sana :D
aracı geçen ay yolda giderken çekicinin üstünde görmüştüm gıcır gıcır bayisine gidiyordu. tip olarak muhteşem olmuş eski gtc de çok hoşuma gidiyordu zaten. Ama 110bin tl verilir mi bence verilmez. Bence muadilleri içinde en yavaş kalan yine bu olur.
Fiyat evet fazla geldi banada :) sağlık olsun emre zevklisin sen bulursun kesin güzel bir araba kendine :)
Cok guzelmis yaa opc:) abivim yeri degilde gecmis olsun uzuldum olaylara, ve araba icinde hayirlirsi olsun diyorum. Sen muhakkak enteresan/ilginc/yakisikli araba bulursun:D
Soktayımm opel naptın sen oyle ya uhh Masallah..