Geldi, Ankara-Cayyolunda var bi tane.
Printable View
Geldi, Ankara-Cayyolunda var bi tane.
sen ankara çayyolunda var diyorsun, emre (konuyu açan) Gedizler Otomotiv Çekmeköy'de var diyor... Ama İzmir'de araç yok opel türkiye'yi arıyorum araç türkiye'ye gelmedi diyorlar :)
salak honda çizimcileri azıcık feyz alsa şunlardan....
çekmeköyde varsa bi gitmek lazım görmeye
araç hiçbiryerde yok. Sanırım opc line GTC'ler OPC sanılıyor...
mükemmel araba ama kesinlikle çok para !!
Fiyat olayı tamamen Zevke bakar
oy maşallah :D
arac gayet güzel. fiyatıda suanki piyasaya göre normal bence.
aradım çoktan halen geri dönemediler (fiyat ve aksesuar listesi için) getiririz dediler ama pek emin değiller bu arada telefondaki satış müdürüne sorup 80-100k TL'dir falan dedi. Auyoshow'da almak yerine ocakta alsan 2013 model olucak.
Scirocco R Almanya'da 34.000€ civarı Türkiye'de 55.000 € = 110.000 TL (vw euro kurunu 1.99 alıyor)
Astra OPC Almanya'da 34.000€ civarı Türkiye'de 110-120 civarı olur.
herşey güzelde fiyat abartılı yüksek nerdeyse S3 fiyatı
Gerçekten neredeyse S3 fiyatı..
Giderli bir OPC olmuş
mükemmel bi tasarım ama fiyatıda çok abartı olmuş
hakikaten görünüş olsun veriler olsun süper bişiy olmuş. fakat sizlerin de dediği gibi fiyat yüksek hee ne olabilirdi bence 100 bin olsa tadından yenmezdi. tabii ki tercih meselesi ama bende bunun yerine 2.el bir sti alırdım .
stage4 golflere rakip olabilirmi acaba
tabi stock hali ile değil
herşey çok tatlı olmuş ama şu opel o direksiyonu değiştirsin ya
Cok iyi arac olmus fakat parasi neredeyse 2 ev parasina yakin sanirim dogani satip ustune bi 115bin koyarsam alirim :D
Türkiye Fiyati 48.000 euro ymus
Autoshow da sordum
Tasarım olarak çok hoşuma gidiyordu zaten yeni Astra ama OPC'yi dergilerden gördüğümde adamları takdir ettim... 2000'li yıllarda tasarım olayı artık tamamen otomobil yenileyelim çağa ayak uyduralım, bir şeye benzemese de olur mantığıyla oluşturulduğu için bir çok araba bir b.ka benzemiyor. Bu devirde böyle güzel tasarımlar daha da bir kıymete biniyor haliyle. Diğer beğendiğim tasarımlar Megane 4 coupe ve Scirocco. Kesinlikle kusursuzlar. Çağına göre çok yakışıklı kalan otomobiller. İş fiyata gelince işler değişiyor ama, 120 bin TL'ye megane rs trophy alınır! 4 silindirli dünyanın en güçlü FWD'si OPC olmasına rağmen, ring rekoru trophy'nin elinde bulunuyor. Dünyanın en özel otomobillerinden biri diye düşünüyorum. Kendisi hayallerimi süsler :)
Eğer çok çılgınsanız o 120bin'i bir gt86'ya da verebilirsiniz tabi. Bırakın bu saydığım bebeklerle karşılaştırmayı adını aynı cümle içinde kullanamayacağınız bir araç. Yine de tercih ve zevk meselesi tabi:)