fiyat bencede bu sınıftaki bu kadar iddialı bi araç için gayet uygun.bence bu sefer herşeyiyle son nokta olmuş opc.sti,evo,scirocco r ,golf r vs yerine gayet güzel bi seçim olur :)
Printable View
fiyat bencede bu sınıftaki bu kadar iddialı bi araç için gayet uygun.bence bu sefer herşeyiyle son nokta olmuş opc.sti,evo,scirocco r ,golf r vs yerine gayet güzel bi seçim olur :)
Herşey çok güzel... Bir şey hariç... Direksiyon berbat duruyor.. :)
bugün 2000 cc en ucuz araba 90 lira arkadaşlar hayal kurmayalım arabada fiyatda iyi STI dıyenler bı google a baksın fıyatına bundan 2 tane alıyor bi kaç depoda benzin kalan parayla :D
çok beğendim...
Mazda mps varken elin alamanıyla hiç işim olmaz
herşeyiyle güzel olmuşta fiyatta güzel olmuş :D
Opelin opc grubu her zaman ilgimi çekmiştir güzel araç
Cok merak ettim. 3 MPS in neyi iyi ? 6 ise konusmaya bile degmez.
Eski kasasi 240 lik astra opc ile ayni giderken.
Simdi astra 280 oldu. MPS ayni motorla kaldi. Bildigim kadari ile bide agirlasti.
MPS forumlarinda bile yeni kasasini yerden yere vuruyorlar.:heyoo:
Motorununda cok problemsiz oldugu kabul edilemez. Sorunsuz kullanmak istiyorsan direk motora gir diye tavsiye ediliyor.
Daha yeni bir arkadasim 3 mps ile isiklarda dururken kol cikardi. :mad:
242 ili 110 arasindaki fiyat farkini farkindasin dimi ?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ac-secimi.html
Almak istedigin arabadan 3 tane eder.
2. STI hb icinse ben uzun bir sure kendime aradim (Rusyada) temiz ve motor indirmeyen bir tane bulamadim. Sonunda pes ettim.:mad:
Satilik arabalarin cogu ya garantiden motor degismis halde. (Nedense daha 30 000-50 000 km arasinda)
Mazda genel olarak motoru her sene değişik speclerle sunan,değiştiren,oynayan bir firma değil zaten.Kalıplaşmış bazı şeyleri var ama yapmak istediklerin de köklü değişim yapıyorlar.MPS motor aynı dediğiniz gibi ama zaten verimli gayet başarılı bir motor.Şahsen çok oynamaya gerek yok.Opc ile ciddi bir fark da yok 280ps=260ps/380nm=400nm ama 0-100 farkı 0,1 ms.Ben japon olsun taştan olsun kalıplaşmış düşüncemle Mazda tercih ederdim.Bose ses sistemi de cabası:)
Kendim icinde mazda bakmistim 5 kapi oldugundan dolayi.
Cocuk olduktan sonra corsa ufak kaliyor.
Acikcasi MPS forumlarinda bile yeni kasa cok bir memnuniyet yaratmadi.
Her sene degil genelde kasa degistiginde motorda degisir.
MPS 1 icin 2003-2009
MPS 2 icin 2009 - devam ediyor.
Tarihleri var
Benim itirazim 2003 (gerci rusyada 2006 dan asagi model gormedim) ve 2012 model mps in motorunun ayni olmasi degisen bir seyin olmamasi. Bunca yilda hic bir sey mi gelismedi.
Bu videodaki corsa benim.
MPS 260hp- Astra 240hp- Corsa 230hp civari
Acikcasi mps den daha fazlasini beklerdim
235-240hp ikende mps yi gectim.
http://www.youtube.com/watch?v=T5wkbvNTl2Y
üstüne vergi diliminden dolayı mazdanın hiç bir avantajı kalmıyor. 280 bg civarı bi araç alıyor olsam OPC almamamın tek sebebi rwd bir aracın çok daha zevkli bir sürüş sağlayacağından dolayıdır. Aksi halde OPC suan için rakiplerinden daha göz dolduran bir araç her açıdan.
bu kasasıyla çok hoşuma gidiyordu opc nokta :D direkiyonu çok hoş
cok iddalı gözüküyo ortalık karışıcak gibi :)
hala yok mu haber bu araçtan?:)
astra opc bir normal astra değil en başda amg neyse mercedes için opc de o opel için..
yani opc aldınızmı normal astra ile %80 hiç bir parçası uyumlu olmıycakdır.. servise soksanız pek çok parçası özel getirtilicekdir v.b o fiyata değermi opc almak göreceli bir şey bence değmez.
Gel sen basacak cok yer var.
Cuma cumartesi geceleri moskovada bir cok yerde bulusma var.
Yakinda insallah cok guzel videolar gelecek.
Bir arkadasim +320hp 3 mps yapiyor.
baska bir arkadasim +400hp 3 mps yapiyor.
ikisinde ufak tefek eksikleri kaldi.
Ben +350 corsa icin son karari verdim gtx2863r ile toplayacagim yakinda.
Yeni astra icin bilmiyorum ama genelde OPC de sorun olan parcalar dis gorumdeki opc farkliliklari oluyor fiyatlari normal astraya veya corsaya gore cok pahali.
Onun disindaki parcalar corsa icin konusuyorum normal corsa ile yaklasik ayni.
Yeni astradaki motorda bildigim kadari ile INSIGNIA daki 2.0 uzerinde gelistirilmis.
O yuzden bir cok motor parcasida Insignia ile ayni olacaktir.
Şu ön cam kelebeği hiç hoşuma gitmiyor.
cok güzel duruyo güzel rekabet olur
Opel kalitesini konuşturdu diyorum. 0-100 5.8 demek STİ'lere yakın gidicen demek. Type-R,S2000, GTİ'leri geçmek demek. Ama 110000 TL verirde almam şahsen. STİ almak varken kim OPC alırki? 280 Hp güç stock hali buda demek isteniyorki basit yüklemelerle galiba 350 Hplere yakın güç alınacak demek gibi birşey olucak gibi sanki. Neyse kısa kesmek gerekirse fiyatında uygun olsaydı 10 üzerinden 10 alıcaktı taki fiyatını duyana kadar. Ama genede 10 Üzerinden 8 hakediyor :icon_tup:
Tek kelimeyle harika bir araç .
çok begendim şahsen , çok iyi görünüyor , verilerde gayet iyi cidden jantlar 20'' mi yahu ?
Baya bildiğin 20" çakmışlar ya,şunu yapıcan bi 17 tamamdır :)
opc yapıyo yaa...
opel fark edilir derecede kendini geliştirmeye başlamış :)
güzelde opel hicbir zaman 125.000 tl etmez gidin gold R alın sciroco R alın cupra alın turbo type R alın , eski (e60) m5 bile alabilirsiniz ama su arabaya o paraları vermeyin :D
Stop lambaları yeni CC ile aynı gibi :)
5.8 saniyeye niye kimse inanamamışki ? 280 hp bir araç için gayet normal bir süre.
Rusya da su an 40 tane siparis verilmis.
türkiye'ye geldi mi? gelicek mi?