dün Kayseri'de gördüm çok garip bi rengi vardı mat krem gibi, ama mükemmel bi araç.
Olup olabileceğinin en iyisi diyebilirim dış görünüm açısından.
Tek eksiği yüksekliği. O da zaten fabrika çıkışında normal.
Coil'leri koyup bastın mı tadından yenmez.
Opel yine yapmış yapacağını.
Fazlasıyla başarılı.
fiyat bencede bu sınıftaki bu kadar iddialı bi araç için gayet uygun.bence bu sefer herşeyiyle son nokta olmuş opc.sti,evo,scirocco r ,golf r vs yerine gayet güzel bi seçim olur![]()
INFINITE PERFORMANCE
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
bugün 2000 cc en ucuz araba 90 lira arkadaşlar hayal kurmayalım arabada fiyatda iyi STI dıyenler bı google a baksın fıyatına bundan 2 tane alıyor bi kaç depoda benzin kalan parayla![]()
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Cok merak ettim. 3 MPS in neyi iyi ? 6 ise konusmaya bile degmez.
Eski kasasi 240 lik astra opc ile ayni giderken.
Simdi astra 280 oldu. MPS ayni motorla kaldi. Bildigim kadari ile bide agirlasti.
MPS forumlarinda bile yeni kasasini yerden yere vuruyorlar.
Motorununda cok problemsiz oldugu kabul edilemez. Sorunsuz kullanmak istiyorsan direk motora gir diye tavsiye ediliyor.
Daha yeni bir arkadasim 3 mps ile isiklarda dururken kol cikardi.![]()
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
242 ili 110 arasindaki fiyat farkini farkindasin dimi ?
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ac-secimi.html
Almak istedigin arabadan 3 tane eder.
2. STI hb icinse ben uzun bir sure kendime aradim (Rusyada) temiz ve motor indirmeyen bir tane bulamadim. Sonunda pes ettim.
Satilik arabalarin cogu ya garantiden motor degismis halde. (Nedense daha 30 000-50 000 km arasinda)
Audi RS3 ST3..Yakinda ST4
Porsche Cayenne 4.2 Diesel S
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)